JOULUNEULEHURAHDUS JA ALEVINKKI

jouluneule

Hurahdin vähän aikaa sitten hassuihin jouluneuleisiin, siis sellaisiin Bridget Jones tyylisiin noloihin paitoihin, joita kaupoissa on nyt aika paljon näkynytkin. Ehdotinkin varovasti miehelle, että pukeuduttaisiinko koko perhe tulevana jouluna (kamalan) ihaniin jouluneuleisiin! Naurun seasta kuului, ”joo!”, joten lähdinkin heti valkkaamaan omaa paitaani.

Mä löysinkin heti House of Brandonilta tuon hauskan sinisen poropaidan ja nyt huomasin, että sinne oli tullut miehillekin valikoimaan joulupaita, jossa Mark Darcy -tyyliin komeilee edessä iso poron naama. Parasta, haha!

Normaalisti mun vaatteita kommentoimaton viisivuotias katseli paitaa huokaillen, ”äiti, ihana paita!”. No, onhan se, ihanan överi ja halutessaanhan tätä voisi vielä tuunailla vaikka helisevillä pienillä kulkusilla, hih. Tämä paita ehti jo loppua House of Brandonilta, mutta toista vähintäänkin yhtä hauskaa mallia on vielä jäljellä!

jouluneule

Tilasin samalla House of Brandonilta nuo ihanan pehmeät ja joustavat farkut, sekä tuon Selectedin supermuhkean merinovillaisen huivin. Rakastan tuommoisia leggarimaisia supermukavia farkkuja, ja ihanan muhkeaan villahuiviin on ihana kietoutua turvaan talven tuiskuilta.

jouluneule

Huivi Selected // Takki Vila (sama punaisena) // Neule Only (vastaava täällä) // Farkut Noisy May // Kengät UGG

Tänään House of Brandonilla vietetään Cyber Mondayta, ja koko verkkokaupan valikoimasta saa -20% alennuksen koodilla: CYBER. Normaalisti noista alekoodeista on rajattu pois ainakin Dr. Denim, Calvin Klein ja Timberland, mutta tällä kertaa tuo koodi tosiaan käy poikkeuksellisesti ihan kaikkeen, paitsi valmiiksi alennettuihin tuotteisiin. Koodi on voimassa 30.11.2016 asti.

jouluneule

Mukavaa uutta viikkoa!

Ps. Vielä ehtii askarrella hauskan aineettoman joulukalenterin vaikka koko perheelle, kurkkaa vinkit edellisestä postauksesta, sekä tämän päivän Aamulehdestä!

House of Brandonin tuotteet saatu.
Postauksessa mainoslinkkejä.