NEONVALOHURAHDUS JA JOULUINEN ARVONTA!

a little lovely company

Me saatiin Tuutilullaan hetki sitten A Little Lovely Companyn aivan i-h-a-n-a-t neonvalot. Nuo valot loppui valmistajalta ihan muutamassa tunnissa, kun ne tulivat jälleenmyyjien tilattavaksi, ja tästä syystä näitä ei varmasti Suomessakaan tule kovin monessa paikassa näkymään, ellei sitten myöhemmin ole tulossa lisäerää. Mutta mäpäs ehdin napata meille näitä myyntiin ja voi apua, miten kivoja nämä onkaan!

Meille tuli kotiin keltainen Love-valaisin, ja olinkin suunnitellut tekeväni siitä postausta, mutta tiedättekös, mulle kävi jokaisen bloggaajan painajainen, mun kamera hajosi! Käytän kameraa ihan päivittäin, eikä mun rakkaassa Olympuksessa ole koskaan aikaisemmin ollut mitään vikaa, kunnes nyt se yhtäkkiä ilmoitti, että akku on tyhjä, vaikka olin ottanut akun justiin latauksesta. Kiiruhdin Verkkokauppaan kamerani kanssa testaamaan heidän akuillaan, mutta ei auttanut. Oma akkuni puolestaan toimi liikkeen kameroissa, joten vika tosiaan oli kamerassa, vaikka vähän toiveajattelin selviäväni uuden akun ostamisella. Kamera onneksi lähti takuuhuoltoon, mutta tuo huolto on jossain päin Eurooppaa, joten ainakin pari viikkoa täytyy ihmetellä tätä kameratonta oloa. Sinin Kaikki Mitä Olen blogista löytyy postaus tuosta samasta Love-valosta, mikä meilläkin on, joten käykäähän kurkkaamassa sieltä kuvat ja mä palailen postauksen kanssa sitten myöhemmin, kun saan kamerani takaisin.

Vaikka en nyt niitä kuvia tähän hätään saanutkaan otettua, niin halusin kuitenkin tulla fiilistelemään näitten valmistajan kuvien kanssa. Ja näissähän näkyykin kivasti, miten monenlaisia noita Neonvaloja on, ja miten moneen paikkaan kodissa ne käyvät. Nuo Neonvalot valaisee aika paljon, joten ovat ihan kivoja tunnelmavaloina.

Näitä nyt siis tosiaan löytyy Tuutilullasta, ja kannattaa kiiruhtaa, mikäli haluaa vaikka pukinkonttiin tämmöisen hankkia, sillä näitä ei nyt ennen joulua ainakaan ole lisäkuormaa tulossa.

a little lovely company

tuutilulla

a little lovely company

Tuutilullaan on paljon muitakin kivoja uutuuksia nyt tullut ja yhdet mun lempparit on nämä hauskat ja supersuloiset valosarjat. Nuo valosarjat on 1,1m mittaisia, eli sopii vaikka pikkuiseen pöytäkuuseen, tai kuten meillä lastenhuoneessa, hyllyn reunaan roikkumaan.

Jätskiä ja kummitusta löytyy vielä nopeimmille (nekin ehti jo valmistajalta loppua) ja tähteä saadaan vielä pieni lisäerä verkkokauppaan.

valosarja

a little lovely company

a little lovely company tuutilulla

Nyt laitetaankin joulukuun alun kunniaksi käyntiin pikkuinen arvonta!

Arvonnan säännöt:
Palkintona alla näkyvä Tähti-valosarja (arvo 23,95)
Osallistut jättämällä kommentin tähän postaukseen
Arvonta päättyy 4.12.2016

Arvonnan voitti Sannamarianna, voittajalle on lähetetty sähköpostia!

tuutilulla

Tunnelmallista joulukuun alkua!