VINKKI LASTEN TUUBIHUIVIIN

blaa huivi

Meillä Veikko on vähän huivironkeli, eikä kelpuuta kuin muutamia huiveja. Takin päälle puettavat tuubihuivit on ihan nou nou, huivi ei saa olla villaa, ei edes pehmoista merinoa, vaan materiaalin pitää olla jotain pehmoista trikoota tai collegea. Blaan luomupuuvillainen collegehuivi täyttää tarkan käyttäjän kriteerit ja tästä Blaan tuubihuivista onkin tullut syksyn ja talven aikana lapsen lemppari, eli ainut huivi, jota lapsi käyttää.

Tuo Blaan Denim blue mätsää ihan täydellisesti Gugguun Blueberryyn (ja Papun popcorniin myös!), joten on kiva pari tuon pipon kanssa pidettäväksi. Huivin takana on nepparit, joita ei tarvitse aukoa, vaan huivin saa sujautettua helposti pään läpi, mutta nepparit tekevät huivista vähän turvallisemman.

Viljamilla on samanlainen huivi, joka myös on ahkerassa käytössä, mutta koska lapsella on myös toisenlainen kauluri ulkoilukäyttöön, olen joskus itse lainannut tuota lapsen tuubihuivia, hih! Huivi on yhden koon, mutta mahtuu tosiaan ihan hyvin myös aikuiselle, eikä ole ollenkaan kiristävä aikuisenkaan kaulassa. Niin ja plussaa tietenkin myös siitä, että kotimaisen vaatemerkin huivi on mukavan edullinen, siitäkin huolimatta, että merkin vaatteet valmistetaan vastuullisessa tehtaassa Euroopassa.

gugguu

blaa huivi

Pipo Gugguu // Huivi Blaa // Takki Gugguu // Huputon huppari Blaa // Farkut Name it // Kengät Warp

blaa huivi

Löysin koneelta muutaman syksyisen kuvan, jossa nuo huivit näkyvät ilman ulkovaatteita, aikas söpöt vai mitä?

blaa

blaa

Pipot Makia // Huputon huppari Blaa // Ilmapallohousut Blaa // Aasipaita Blaa // Collegehousut Blaa // Huivit Blaa // Tennarit Vans

Mukavaa uutta viikkoa!

Blaa vaatteet saatu