JOULUINEN ASKARTELUVINKKI TATU JA PATU FANEILLE!

Vannoin itselleni, etten tule julkaisemaan blogissa kännykkäkuvia, vaan odottelen, että kamerani saapuu huollosta. Mutta… Nyt en vaan malta olla esittelemättä meidän aivan loistavia jouluaskarteluita, haha!

tatu ja patu

Meillä on luettu viime jouluna lahjaksi saatua Tatun ja Patun Ihmeellistä joulua varmaan tsiljardi kertaa (kyllä, myös kesällä, ja niin monta kertaa, että olen välillä piilottanut tuon kirjan!), mutta vasta ihan muutama päivä sitten  me bongattiin Veeran kodin kirjahyllystä hienot Tatu ja Patu tontut. Niin, siitähän se ajatus sitten lähti…

Kotoa löytyikin sopivasti tyhjiä vessapaperirullia, joita oli säästelyt askarteluihin, kartonkeja, huopaa (harmaa sai nyt kelvata) ja piippurassejakin, ja käytiin yhdellä kauppareissulla hakemassa askartelukaupasta styroksipalloja tonttujen päiksi.

Niinpä viisivuotias innokas askartelija pääsi vihdoin hommiin, ja niin meille valmistui muiden joulukoristeiden joukon jatkeeksi superhienot Tatu ja Patu tontut!

tatu ja patu

tatu ja patu

Katsokaas nyt, ihan kuin kaksi marjaa, vai mitä? Hih!

tatu ja patu tontut

Hyvää itsenäisyyspäivää!