ARVONTA: VOITA 50 EURON LAHJAKORTTI BLAA -VERKKOKAUPPAAN!

blaa

Pitkä huppari 

Arvostan lastenvaatteissa kotimaisuutta, ekologisuutta, kestävyyttä ja tietenkin myös omaa makua miellyttävää ulkonäköä. Toki meiltä löytyy lastenvaatteita myös ulkomaalaisilta merkeiltä ja ketjuliikkeistäkin, mutta mun mielestä on ilahduttavaa, miten paljon tarjontaa kotimaisista lastenvaatteista tällä hetkellä on, ja mikä ihana pöhinä käy suomalaisten merkkien ympärillä!
Syitä, miksi Blaa on noussut yhdeksi meidän suosikiksi kotimaisten merkkien joukosta, on tänä syksynä ilmestynyt varsin onnistunut mallisto ja edullinen hinta. Kotimaisuus ja ekologisuus ei siis tarkoita automaattisesti pökerryttäviä lukemia hintalapussa!

Mun mielestä on aika hauskaa, että lastenvaateinnostuksen myötä olen löytänyt paljon kivoja suosikkeja myös omaan vaatekaappiini. Nuo kuvissa näkyvät Blaan collegemekko ja pitkä huppari on ihan lempparit, ja varsinkin tuosta collegemekosta on tullut luottovaate, jonka ympärille saa kasattua vaikka sata erilaista asua, ja joka päällä on aina mukava olla.

lastenvaateblogi

BLAA lastenvaatteet

Huputon huppari // Ilmapallohousut // Aasipaita // Collegehousut

blaa lastenvaatteet

Blaa collegemekko

Collegemekko

blaa

Tuubihuivi

Arvonta!

Kerro kommenttiboxissa mikä on suosikkisi Blaan valikoimasta (klikkaa tästä Blaan verkkokauppaan, josta löydät koko valikoiman), ja olet mukana arvonnassa, jonka palkintona on 50 euron lahjakortti Blaan verkkokauppaan!

Arvonta päättyy 11.12.2016.
Onnea arvontaan!

Pissst! Kurkkaa myös Karkkipurkin Instagramiin, siellä arvotaan 50 euron lahjakortti Ballotiin!

Lisää sovituskuvia löytyy täältä, täältä, täältä ja täältä.
Blaan vaatteet saatu.