LASTENHUONEEN LEIKKIMÄÄN INNOSTAVAT HUONEKALUT + ALEKOODI

bobles

Meille saapui Tuutilullaan hiljattain uusi brändi, tanskalainen bObles, joka suunnittelee kauniita, toimivia ja innostavia huonekaluja. Varmasti jokainen vanhempi voi nyökytellä ja olla samaa mieltä bOblesin kanssa siitä, että lapselle on suurta hyötyä, kun hän saa olla aktiivinen ja käyttää omaa kehoaan.
Liikkuminen ja kehon tuntemus lisäävät itseluottamusta ja oppimiskykyä, ja bObles haluaa tukea tätä suunnittelemalla monikäyttöisiä leikkimään ja liikkumaan innostavia huonekaluja.

bobles tuutilulla

bobles

Meidän pojat saivat maahantuojalta omat bOblesit, ison Kalan ja suuren Ankanpoikasen. Näitä molempia on saatavilla kahta kokoa, eli pienemmät versiot myös. Kalaa voi käyttää tavallisesti pystyasennossa, jolloin siinä voi kiipeillä tai istua, mutta kun kalan kiepsauttaa kyljelleen voi sitä pyöritellä, jahdata tai istua kehittäen tasapainoaistia ja vahvistaen niveliä. Makaaminen kalan pyöreän puolen päällä vahvistaa lapsen niska- ja selkälihaksia.

Ankanpoikasenkin voi asettaa moneen eri asentoon, toisinpäin se on hauska keinu, jossa voi olla istuen, seisten tai vaikka vatsallaan. Kun taas ankanpoikasen kääntää ylösalaisin, saa siitä vaikka pikkuisen sillan, jota pitkin voi kävellä tai jonka päällä voi maata. Sekä tasapaino, että koordinaatio kehittyvät Ankanpoikasen kanssa.

Mun mielestä ehkä hauskinta näissä on se, että meillä lapset innostuivat heti temppuilemaan ja tasapainoilemaan bObleseillaan, kun nämä saivat, ihan oman mielikuvituksensa avulla. Esimerkiksi nämä kuvat olen napannut tänään (kyllä, olen saanut kamerani takaisin, wuhuu!) vähän salaa eteisen puolelta, kun kaksivuotias Viljami touhuili itsekseen huoneessaan Ankanpoikasen ja Kalan kanssa.
Meillä lapset ovat kyllä ulkonakin kovia kiipeilemään kivillä ja kaatuneilla puunrungoilla, ja nyt talvella, kun ulkona tulee oltua paljon vähemmän, kuin kesällä, on kiva, että kiipeillä ja temppuilla voi myös kotona sisätiloissa!

bobles tuutilulla

perheblogi

bobles

Materiaalina bObleseissa on myrkytön, helposti puhdistettava EVA-vaahtokumi. Aina ei muuten tarvitse temppuilla tai tasapainoilla, bOblesit toimivat hyvin myös tavallisina huonekaluina. Meillä näitä on kuskattu välillä olohuoneeseen ja katsottu näillä istuen lastenohjelmia ja tuossa isossa kalassa riittää hyvin korkeus jakkaraksi tuommoisen matalan lastenpöydän kanssa.

bObleseita saa tosi monessa eri värissä, mun suosikit oli nämä harmaat, jotka sopivat myös sisustukseen hyvin. Ja näiden Ankanpoikasen ja Kalan lisäksi bObleseita on tosi paljon muunkinlaisia, löytyy Elefanttia, Krokotiilia, Donitsia ja vaikka mitä! Käykäähän kurkkaamassa koko valikoima täältä.

Ja sitten se otsikossa lupaamani alekoodi. Tämän viikon loppuun asti koodilla: KARKKIBOBLES saa bObleseihin ilmaisen toimituksen! Kaikki tämän viikon aikana tehdyt tilaukset pitäisi ehtiä vielä jouluksi, kunhan vaan Posti hoitaa oman osuutensa luvatusti.

Niin, että tässäpä vielä kiva joululahjavinkki, josta on iloa ja hyötyä varmasti pitkäksi aikaa!

bobles

bobles

Löytyykö teiltä bObles-huonekaluja?