38 JA MUITA LUKUJA

perheblogi

Tänään olen 38 vuotta. Vaikka tekisi mieli tuumata, että ”hui!”, niin oikeastaan tuo ikä tuntuu ihan hyvälle. Vaikka joskus vuosi sitten taisinkin potea vähän ikäkriisiä, koska 40 tuntui olevan jo niin lähellä, mutta ei kuulosta yhtään mun iältä. No, nyt on ihan hyvä näin ja ikäkin tuntuu ihan kivalle.

Tähän ikään mennessä olen asunut neljässä eri kaupungissa, ja seitsemässä eri asunnossa. Olen ollut mieheni kanssa yhdessä 19 vuotta, eli puolet elämästäni! Olen saanut kaksi lasta, mikä tuntuu aivan täydelliselle lukemalle, ja lapsilla on kolme vuotta ikäeroa, joka oli varovainen toiveeni, ja tuo ikäero onkin ihan paras justiin meille.

Olen ollut yrittäjänä yli 15 vuotta, mikä kuulostaa mun mielestä hirmuisen pitkälle ajalle! Mulla on ollut viimeiset kuukaudet ja puoli työtä, mutta vuodenvaihteessa tulee kivoja muutoksia ja saan jatkossa keskittyä vain yhteen ja puolikkaaseen. Vaikka… On mulla kyllä mielessä jo yksi kiva työhommeli, jolla aion paikata tuon vapautuvan ajan, hih!

Mulla on ollut ajokortti 20 vuotta, ja olen saanut vain yhden ylinopeussakon! Olen ajanut kaksi (pelti)kolaria, joista toisen ajoin poliisiauton perään.

Olen käynyt 19 maassa, kärsinyt matkakuumeesta ehkä miljoona kertaa ja mulla olisi mielessä ainakin 10 uutta matkakohdetta, mihin voisin lähteä just nyt.

Olen innostunut ehkä tsiljoona kertaa ja muuttanut mieltäni varmaan sadasti.

Olen vältellyt sokeria ja viljoja seitsemän kuukautta. Noh, vaihtelevalla menestyksellä.

Tänään me ollaan käyty kirkossa kuuntelemassa lasten kauneimpia joululauluja, pyörähdetty tunnelmallisessa Tallipihassa ja juotu kahvit ja mehut 88 metrin korkeudessa Moro sky barissa. Tällaiset päivät on ihan parhaita, tykkään käydä kivoissa paikoissa ja tylsistyn jos täytyy olla kotona monta päivää peräkkäin.

Ps. nämä kuvat nyt ei oikeastaan liity tähän päivään kuinkaan, sattuivat vaan löytymään koneelta, kun se mun kamera on huollossa kahdettatoista päivää. En siis laske päiviä. Enpä!

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

Ja loppuun vielä vähän arvonta-asiaa!

Tähti-valosarja -arvonnan voitti Sannamarianna, laitan voittajalle pian viestiä!
Ja Blaa lahjakorttiarvontaan ehtii vielä osallistua vielä tänään, arvonnan löydät täältä.

Mukavaa sunnuntai-iltaa!