NETFLIX-VINKKI: SURKEIDEN SATTUMUSTEN SARJA

Jos kaipaat jotain uutta katsottavaa Netflixistä, niin tässäpä yksi vinkki!

netflix-vinkki

Surkeiden sattumusten sarja kertoo kolmesta lapsesta, Violetista, Klausista ja Sunnysta, joiden elämä on täynnä surkeita sattumuksia. Ensimmäisessä jaksossa lapset saavat kuulla, että heidän vanhempansa ovat kuolleet tulipalossa. Varakkailta vanhemmilta on jäänyt lapsille mittava omaisuus, jonka he saavat, kun lapsista vanhin, Violet, on täysi-ikäinen.

Orvoille lapsille täytyy löytää huoltaja, ja muutaman surkean sattumuksen kautta he päätyvät ilkeän kreivi Olafin luo asumaan. Kreivi Olaf on kiinnostunut ainoastaan lasten rahoista ja koittaa kaikin keinoin päästä niihin käsiksi. Onneksi pienet sisarukset ovat varsin nokkelia, eikä rahojen saaminen olekaan kreivi Olafille helppo temppu.

Tämä kahdeksanosainen Netflixin alkuperäissarja tulee varmasti ahmittua nopskaa, sillä en ole koskaan lukenut kirjoja joihin sarja perustuu, tai nähnyt samannimistä elokuvaa, joten malttamattomana odotan miten Baudelairen orvoille käy. Loppuuhan kurjat tapahtumat ja surkeiden sattumusten sarjat lasten elämässä?

En muuten tiedä, onko tämä sarja tarkoitettu lapsille (no ei ainakaan pienille) vai aikuisille, mutta ainakin mä koukutuin heti ekasta jaksosta, hih!