HATTARAISET VAATTEET JA ALEVINKKI

junkyard

Eilisen päivän jännittäviä tunnelmia (hammaslääkärikäynti, hrrr…) tasapainottamaan tarvittiin jotain söpöä ja mukavaa, ja puin pitkästä aikaa päälle vaaleanpunaista melkein päästä varpaisiin.

Ihanan rento vaaleanpunainen collegepaita* (sama mustana täällä) tuntui justiin sopivan hattaraiselle tuohon päivään, ja nuo vaaleanpunaiset Uggit on kyllä ihan karkit jo itsessäänkin. Tuolla rennon collegepaidan alla on mukava harmaa pitkähihainen trikoopaita* , joka on muuten tällä hetkellä -40% alessa!

Talvi on muuten kätevää aikaa, kun huonot hiuspäivät voi kuitata vetämällä pipon syvälle päähän, hah! Syksyllä halusin koittaa vähän tummempaa hiusväriä, mutta taidan sittenkin viihtyä siinä tutussa vaaleassa paremmin. Tai sitten se on vaan tuo lähestyvä kevät, kun tekee mieli jotain uutta ja raikasta!

junkyard

junkyard

Junkyardissa on aikas hyvät alet käynnissä, ja tuohon alle poiminkin muutaman tärpin, jotka kaikki on -60% tai -70% alessa. Kantsii kyllä käydä kurkkaamassa koko alevalikoima, sieltä saattaa tehdä kivoja löytöjä!

junkyard ale

Paita -60% // Takki -70% // Mekko -70% // Paita -60% // College -70%

Mukavaa viikonloppua!

*Saatu, sisältää mainoslinkkejä