KELTAISTA KEVÄÄSEEN JA LISÄALEKOODI

takki house of brandon

Mä aina kovasti odotan hiihtokelejä, vaikka en kyllä oikeasti koskaan hiihdä. En edes omista suksiakaan. Mutta tiedättekös, nyt ajattelin kohta kipaista varastoon ja etsiä sieltä luistimeni! Me ollaan viikon sisällä käyty monta kertaa luistelemessa, eli siis Veikko on luistellut maila kädessä kiekon perässä ja me muut ollaan sitten tassuteltu kengillä siinä jäällä tai touhuttu viereisellä leikkikentällä. Veikko jo kovasti innostuikin, kun kuuli, että mäkin hyppään luistimiin ja ehdotti, että nyt äitillekin täytyy käydä ostamassa jääkiekkomaila, hah.

Mutta ennen kuin singahdan reippaana pyörähtelemään piruetteja (eli kompuroimaan jäälle), tulin vinkkaamaan kivoista kevätuutuuksista ja yhdestä hyvästä lisäalekoodista!

House of Brandonille oli tullut jo paljon kevään uutuuksia ja varsinkin takkivalikoima oli tosi hyvä! Siinä missä joku muu haalii kaapin täyteen erilaisia käsilaukkuja, on mun heikkous takit. Lapsilta löytyy pieni rekillinen erilaisia toppahaalareita ja talvitakkeja, ja mä tykkään, että myös mun kaapista löytyy ulkovaatteita sopivasti eri tilanteisiin. Tämmöistä kevyesti topattua lyhyttä takkia niille nollakeleille ja muutamille plusasteille olen katsellutkin, mutta apua miten ihana väri nyt löytyi! Samaa takkia oli kyllä hillittyä vaaleanharmaata ja valkoistakin, mutta tämä pirteä keltainen oli kyllä ihan vastustamaton.
Jos muuten mietitte kokoasioita, niin kahden koon välissä pohtivaa suosittelen ottamaan sen isomman. Mulla taitaa olla kaikki takit kokoa XS, mutta tämän otin koossa S, ja koko on justiin hyvä!

Samalla tilasin nuo Dr. Denimin mustat housut, ehkä mukavimmat housut ikinä! Jos tuommoiset housut tilaa, niin ei kannata ihmetellä, jos housut näyttää pakkauksesta otettaessa hassun kapeille, nämä nimittäin venyy ja paukkuu joka suuntaan. Malli mulla näissä on Plenty, eli housuissa on mukavan korkea vyötärö. Koot näissä vastaa mun mielestä hyvin kokomerkintöjä.

takki house of brandon

house of brandon

Uutuuksien lisäksi kantsii käydä kurkkaamassa House of Brandonin aleosastolle, sillä tänään alkoi alen loppuhuipennus, ja koodilla: JNSLS jaa noista valmiiksi alennetuista hinnoista vielä -20% lisäalen. Ja aleprossat on nytkin jo tosi hyvät, esim. tuo kollaasissa näkyvä vihreä Cheap Mondayn takki maksaa normaalisti kaksisataa, ja nyt se on alessa kuudellakympillä! Kannattaa siis käydä napsimassa parhaat päältä, kun kokoja on vielä jäljellä.

house of brandon alekoodi

Kaikki kollaasin tuotteet ALE-osastolta.

takki house of brandon

house of brandon

Aurinkoista sunnuntaita!

Takki ja housut saatu.
Sisältää mainoslinkkejä.