ADIDAS BY MINI RODINI

Tämä kevättalvi on kyllä lastenvaatteista tykkääville kivaa aikaa, kun lastenvaatemallistoja putkahtelee harva se päivä. Nykyään kyllä maltan mieleni ja tilaan dropeista sitten ne omat lempparit kaikessa rauhassa, enkä jaksa päivystää jonotusnumeroiden kanssa nettikauppoihin tai stressata ruuhkasta kaatuilevien sivustojen kanssa. Vai kröhöm… Löydänköhän sittenkin itseni ensi yönä sohvalta läppäri sylissä toivomassa, että kuuluisin niiden onnekkaiden joukkoon, jotka ehtivät nappaamaan Adidaksen ja Mini Rodinin yhteistyömallistosta omat suosikkinsa!

Ennen joulua ilmestyneessä Adidaksen ja Mini Rodinin (sekunnissa loppuunmyydyssä) yhteistyömallistossa oli mustavalkoinen Mini Rodinin pandoilla kuvitettu verkkariasu, ja tällä kertaa tuo verkkapuku tulee mustaharmaana. Itse en niinkään noista verkkapuvun housuista välitä, mutta tuo verkkatakki on kyllä ihana! Tällä kertaa verkkaripuvun lisäksi mallistosta löytyy muitakin vaatteita ja mun lemppari on tämä verkkaripuvun alapuolelta löytyvä…

adias mini rodini

adidas mini rodini

Windbreaker takki! En ehkä kestä miten ihana!

Niin, oon tainnut kertoakin, että mun heikkous on takit ja tässä sitä taas ollaan… Harmi vaan, että näistä on isoin koko 116cm ja meillä Veikko on justiin siirtymässä jo seuraavaan kokoon. Vaikka toisaalta, onhan meillä kaikki 110-116 koon vaatteet edelleen käytössä, että ehkä tuo isoin koko voisi sittenkin olla ihan hyvä, hih! Niin jos siis olen onnekas ja onnistun sellaisen saamaan ostoskoriin.

adidas mini rodini

Tuon verkkaripuvun ja windbreakerin lisäksi mallistosta löytyy hauskat kesähatut, harmaa pandakuosinen teepaita ja söpö vaaleanpunainen asu, johon kuuluu teepaita ja housut.

Adidas by Mini Rodini mallisto tulee myyntiin ainakin tänne klo 1.00 tänä yönä ja mallisto onkin tuolla jo nyt nähtävillä.

Edit. Jostain syystä malliston julkaisua onkin nyt siirretty reippaasti eteenpäin! Harmi, varsinkin, kun ainakin yksi ulkomaalainen verkkokauppa näitä jo muutama päivä sitten ehti myydäkin. Höh. No mutta, ihania kuitenkin, katsotaan koska nämä nyt lopulta sitten päätyvät myyntiin.

Mitäs sanotte, iskeekö Adidas by Mini Rodini mallisto?

Sis. mainoslinkkejä