OLOHUONEEN KEVÄT JA -30% LISÄALEKOODI ALEMERKKITUOTTEISIIN

sisustusblogi

Kerroinkin aikaisemmin, että meidän olohuone kaipasi uuden järjestyksen myötä vähän isompaa mattoa, ja löysin sopivan Elloksen valikoimasta. 200x290cm kokoinen Ekeby-matto saapui hiljattain ja ilokseni se on livenä vielä paljon kivempi, mitä tuotekuvissa! Tuota Ekeby-mattoa löytyy tämän vaaleanharmaan lisäksi tosi monessa muussakin värissä, mustaa, beigeä, roosaa, vihreää ja tummansinistä ainakin näytti olevan ja mattoa löytyy myös useassa eri koossa.

Olohuoneen ilme kyllä rakastui kivasti tuolla vaalealla matolla ja kivaa keväistä ilmettä tuo pari pastellisävyistä koristetyynyä ja tietenkin myös suloisen väriset tuoreet tulppaanit.

Tuossa matossa on mun mielestä tosi kiva tuo kuviointi, jonka huomaa kyllä selkeästi kun on tarpeeksi lähellä, mutta kauempaa katsoessa kuvio ei pomppaa liikaa silmille.

sisustusblogi

ellos villamatto

ellos matto

Tämä matto löytyy Ellokselta normaalihintaisista tuotteista, mutta vinkkaanpa silti samalla alekoodista, joka käy aletuotteisiin.

Nimittäin valmiiksi alennetuista tuotteista saa nyt -30% lisäalen koodilla: 355411 ja tuo koodi käy myös merkkituotteisiin! Vaatteista ja kengistä kannattaa kurkata esim. Reima, Adidas, Kavat, Viking, Odd Molly yms ja sisustuspuolelta voi tehdä hyviä löytöjä tietty myös. Aletuotteet löydät täältä.

Koodi on voimassa 29.1.2017 asti ja se ei käy elektroniikkaan tai huonekaluihin.

ellos matto

ellos matto

Jokos teillä alkaa näkyä kevät sisustuksessa?

Matto saatu.
Sisältää mainoslinkkejä.