LASTEN COOLIT KEVÄTTAKIT & TENNARIT

molo bomber

Vaikka pakkaslumi narskuu jalkojen alla, voin jo kuvitella mielessäni sen hetken, kun talvikengät saa vaihtaa tennareihin, ja pääsee tallustelemaan kevätauringon lämmittämälle asfaltille. Taidan jo vähän salaa odotella kevättä!

Kevätfiilikseen pääsee kyllä hyvin, kun uppoutuu hetkeksi selaamaan lastenvaatemerkkien kevät- ja kesämallistoja. Niin, nyt on taas tämä ihana aika, kun uusia mallistoja tipahtelee mukavalla tahdilla nettikauppohin. Me saatiin valkata Babyshopin huikeasta valikoimasta pojille kevättakit ja tennarit, ja voi vitsit miten coolit jutut me löydettiin!

molo bomber

molo softshell

molo babyshop

Babyshopissa on kevättakeista nyt niin kiva valikoima, että meinaa ihan valinnanvaikeus iskeä, hih. Meidän lempparit löytyi tällä kertaa tanskalaisen Molon kevätmallistosta.

Veikon lemppari oli Molon Hiker Jacket Metal Green värissä. Bombertakkeja löytyy nyt monelta merkiltä, mutta mun mielestä tämä Molon versio oli kaikkein kivoin ja sopii hyvin ”isolle pojalle”. Takki on ihan kevyesti topattu, eli sen voi ottaa käyttöön jo silloin, kun ohut kevättakki on vielä liian vähän. Veikko on justiin siirtymässä koosta 116cm kokoon 122cm, joten tuo kevättakki otettiin 122cm kokoa, ja mun mielestä takki vastaa hyvin kokoaan. Tätä takkia on muuten myös tummansinisenä, tosi kiva sekin!

Viljamilla on ihana Molon Hestie Soft Shell Jacket Wild Cats. Tuo takki on tuulenpitävä ja siinä on 8000mm vesipilariarvo, eli käy ominaisuuksiltaan hyvin ulkoiluun, mutta mun mielestä takki on niin kivannäköinen, että sitä voi hyvin käyttää myös muussakin menossa. Nuo Molon softshellit on yleensä aika niukkaa mitoitusta, ja meillä justiin 92cm koosta 98cm kokoon siirtyvälle pojalle otin takin 104cm koossa, ja mun mielestä tuo koko on justiin oikea. Kannattaa siis tästä mallista ottaa yhtä kokoa isompi, mitä normaalisti käyttää! Tykkään kovasti tuosta villikissavalokuvaprintistä ja tuota samaa kuosia löytyykin myös monista muista Molon vaatteista, kannattaa kurkata!

molo babyshop

molo babyshop

molo babyshop

Myös tennarivalikoima on Babyshopissa ihan huikea, ja esim. Nikeltä löytyy tosi kattavasti eri malleja. Mun omat lempparit oli Niken Air Maxit ja Roshe Onet, joista päädyin jälkimmäisiin. Ja onhan ne nyt vaan tosi söpöt, vai mitä?

Mun mielestä nämä Niket on pikkuisen niukempaa mitoitusta, kuin esim. Converset tai Vansit ja meillä nämä Niket onkin pojilla yhtä kokoa isommat, mitä muilta merkeiltä käytetään. Babyshopin sivuilta löytyy kätevästi mitat näistä kengistä, mikä helpottaa mukavasti oikean koon miettimistä.

molo nike babyshop

nike babyshop

Mitäs tykkäätte takeista ja tennareista?

Takit ja kengät saatu Babyshopista.