LOMALAISEN MÖKKILOOK

halens

Vaikka meillä vanhemmilla ei varsinaista lomaa nyt olekaan, niin saatiin sen verran järkkäiltyä vapaa-aikaa, että päästiin muutamaksi päiväksi pienelle koko perheen talvilomalle. Ollaan oltu yhtäaikaa mökkitunnelmissa ja samalla kierrelty sukulaisten luona kyläilemässä, aika hyvä kombo! Aika on mennyt ihan supernopskaa, mutta välillä täytyy lähteä kotiinkin käymään, lauantaina kun on vuorossa Lastentori (Jee!).

halens

T-paita // Collegetakki // Collegehousut

Vaikka päivisin on (lomallakin) tullut hiihdeltyä ihan tavallisissa vaatteissa, niin iltaisin on ollut kiva kiskoa päälle jotain rentoa ja mukavaa.

Kerroinkin aikaisemmin, että sain valita Halensilta muutamia kevätlemppareita ja tuon aikaisemmin nähdyn ihanan keväisen asun lisäksi valitsin nämä rennot olovaatteet. Nuo collegehousut on ihanan ohutta matskua ja mukavan kapeat malliltaan (en oikein tunne omakseni sellaisia superleveitä lököhousuja…) ja tuo collegetakki menee kotirentoilun lisäksi vaikka farkkujenkin kanssa lasten kanssa ulkoillessa.
T-paita on kokoa XS/S ja vastaa mun mielestä hyvin kokoaan, collegetakki ja -housut on kokoa S ja aavistuksen naftia mitoitusta.

Ja muistuttelenpa vielä, että uudet rekisteröityvät asiakkaat saavat Halensilta -15% alennuksen ensimmäisestä tilauksesta, käyttämällä koodia NY16.

halens

halens

Mukavaa iltaa!

Kiitos kommenteista edellisiin postauksiin, vastailen niihin vielä tällä viikolla, kun ehdin rauhassa koneen ääreen! :)

Vaatteet saatu
Sisältää mainoslinkkejä