KUKUKID SOVITUSKUVIA + ILMAINEN TOIMITUS!

kukukid

Lupasin aikaisemmin palata vielä uudelleen näihin Kukukidin vaatteisiin, joita Tuutilullaan tuli, kunhan saan otettua vähän sovituskuvia. No, tässäpä muutama kuva, joihin valkattiin meidän lemppareita. Aikas ihania, vai mitä?

kukukid

kukukid

Näissä kuvissa Viljamilla on keltaiset Kukukidin leggarit ja Veikolla harmaat mukavan kapeat baggymalliset housut. Molemmilla on samanmallinen t-paita, jossa malli on mukavan väljä ja takaa vähän pidempi, kivaa vaihtelua perusteeppareille! Näistä t-paidoista muuten löytyy useita kuoseja, joten kantsii kurkata koko valikoima täältä.

Mitoituksesta sen verran, että kahden koon välillä pohtijille suosittelen ottamaan sen isomman koon. Meillä tällä hetkellä 92/98 kokoa käyttävälle lapselle oli näistä Kukukidin vaatteista koko 98/104 sopiva, ja 122 kokoon parhaillaan siirtyvälle koko 122/128 on justiin hyvä. Vastaavat siis mielestäni tuota tuplakoon pienempää kokoa.

kukukid

kukukid

Kukukidin klassikko on tuo mallistosta toiseen seuraava dinohuppari, ja onhan se hauska!
Huppari on mukavan kapeaa mallia ja myös takaa pidempi, aivan kuin nuo t-paidatkin.

Huppari on kyllä hurjan söpö ja varmasti myös lasten mieleen!

Ja hei! Nyt koodilla: KARKKIKUKU saatte ilmaisen toimituksen Tuutilullasta ensi viikon loppuun asti, kun tilauksen summa on yli 50e, eli kantsii hyödyntää tuota koodia, jos esim. näitä Kukukidin kevätuutuuksia on tilaamassa!

Niin ja muistuttelen vielä, että Tuutilulla on huomenna lauantaina Lastentorilla, nähdään siellä!

kukukid

kukukid

Mitäs tykkäsitte Kukukidin vaatteista?