BLAA BELIZE – KESÄN IHANIN KUKKAMEKKO

blaa naistenvaatteet

Perjantaihin ja alkavaan viikonloppuun sujahdetaan ihanan kepeän kukkaisissa tunnelmissa. Nyt olisi nimittäin tiedossa kiva mekkovinkki, varsinkin, jos vaatekaapista puuttuu vielä se kesän ihanin kukkamekko!

Tiesittekös, että laadukkaista ja ekologisista lastenvaatteista tunnetun kotimaisen Blaan valikoimaan kuuluu myös naistenvaatteita? Mun lemppari tämän kevään mallistosta on tämä ihanan keveä kukkamekko, joka on paitsi superkaunis, aivan ihanan tuntuinen päällä.

Malliltaan tuo mekko on aika hauska, siinä on ihanan rennot lepakkohihat ja vyötäröllä oleva kuminauha ryhdittää muuten ihanan löysää mekkoa. Mekko on mukavan rento ja huoleton, justiin kuumiin kesäpäiviin sopiva, mutta samalla myös asiallinen siistimpäänkin menoon.

blaa naistenvaatteet

blaa mekko

Säädyllisen mittaisen mekon parhaana asusteena toimii auringon päivettämät sääret, mutta koska olisi sääli antaa näin kauniin mekon odottaa vaatekaapissa hellepäiviä, voi mekkoa käyttää nyt keväällä leggingsien tai sukkiksien kanssa! Mä oon ehtinyt pitää mekkoa jo molempien alaosien kanssa, mutta oma lemppari on kyllä leggarit ja rennot tennarit. Korkkaritytöille alaosaksi käy ihanasti myös ne sukkahousut ja korot.

Leggareina mulla on harmaasävyisen mekon kanssa yksiväriset mustat, ja jos muuten etsitte täydellisiä mustia leggareita, niin suosittelen testaamaan näitä Blaan leggingsejä. Näissä yltää vyötärö tuonne napaan asti, eli vyötärö tulee justiin sopivan korkealle, mutta ei liian ylös. Matskuna leggareissa on ihanan pehmeä luomupuuvilla.

blaa naisten mekko

blaa vaatteet

Mitäs tykkäsitte mekosta ja koko asusta? Tätä harmaansävyistä kukkakuosia löytyy naisille myös leggareina ja tytöille samasta kuosista löytyy ihana frillamekko, toppi ja leggingsit. Näistä kukista ja vaikka yksivärisestä mustasta saakin kasattua ihania samisteluasuja äidille ja tyttärille, miettikääs tämän mun asun kaveriksi pikkutytölle vaikka tämä musta tunika ja kukkaleggarit!

Blaan Belize mekko ja nuo mustat leggarit löytyy Tuutilullasta, samoin kuin koko Blaan SS17 mallisto. Kantsii siis samalla kurkata kaikki naisten ja lasten uutuudet. Kaikki yli 50 euron tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua!

Olen saanut sähköpostiin tosi paljon kyselyitä näistä Blaan naistenvaatteiden kokohommista, joten vinkkailen tässä vielä kaikille, että nämä ovat aika reilua mitoitusta. Kahden koon välillä pohtiville suosittelen sitä pienempää kokoa. Itse käytän vaatteissa XS ja S kokoja, ja näistä Blaan vaatteista XS on mulle tosi hyvä.

blaa mekko

Löytyykö teiltä Blaan naistenvaatteita?

Mekko saatu Blaalta.