LÄHDETÄÄN HAKEMAAN KISSANPENTUJA!

bloomingville maljakko

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

Veikko ehdotti viikonloppuna, että pakattaisiin vähän eväitä mukaan ja lähdettäisiin pienelle retkelle hakemaan pajunkissoja. No, eipä ollenkaan pöllömpi ajatus ajattelin, ja niinpä me oltiin kohta pyöräilemässä reput selässä pikkuiselle retkelle.

Koska vähän arvelin, että takaisinpäin saan sitten kantaa pienimmän retkeilijän potkupyörä ja paluumatka taitetaan jalkaisin, pysähdyttiin jo ekan pellon kohdalle, josta bongattiin pajunkissoja. Saksittiin muutamat pajunkissat mukaan ja asetuttiin pellolle evästauolle.

Kotona tökättiin pajunkissanoksat tulppaanien joukkoon maljakkoon, ja tulipas aika pääsiäisfiilis! Nyt Veikko jo kovasti odottaa, että tehdään uusi pajunkissojenhakureissu, että päästäisiin virpomisoksia askartelemaan.

Viljami katseli seuraavana päivänä maljakossa töröttäviä pajunkissoja, ja tuumasi, ”Lähdetään taas retkelle, hakemaan kissanpentuja!”

Joten ei kai tässä muu auta, kuin pakata taas pikkuiset eväät ja lähteä uudelle kissaretkelle, hih!

bloomingville ellos

Mukavaa päivää!