ASU KUIN KARKKI

blaa naistenvaatteet

Kuinka moni muu on hurahtanut tämän kevään trendiväriin, vaaleanpunaiseen?

Mun viime syksyn yksi lempivaatteista oli Blaan ihanan rento ja pitkä huppari, ja arvatkaapas olinko ilahtunut, kun tuo sama huppari löytyi tämän kevään mallistosta tässä ihanassa vaaleanpunaisessa värissä! Alaosaksi tuohon vaaleanpunaiseen huppariin käy vaikka minkälaiset leggarit, esim. Blaalta löytyy yksiväristä mustaa (superlaadukasta) leggaria, harmaata pääskykuosia (joka on ollut ihan tämän kevään hitti!) ja sitten näitä kukallisia viskoosileggareita, jotka on aivan unelmanpehmoiset päällä.

Nämä kukalliset leggarit tuon vaaleanpunaisen hupparin kanssa on oikea hyvänmielen asu, justiin sopivan karkki, mutta ei liian hattara, hih. Materiaalit näissä kotimaisen Blaan tuotteissa on ihan superlaadukkaat, huppari on pehmoista luomupuuvillaa ja nuo kukkaleggarit ihanaa viskoosia.

Tiesittekös, että Tuutilullasta saa nyt ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 50 euron tilauksiin! Tästä hupparista ja leggareista löytyy ainakin vielä kokoja, ja samalla kannattaa kurkata myös muut ihanat naisten- ja lastenvaatteet. Niin ja toimitus on supernopska, vaatteet lähtevät eteenpäin yleensä seuraavana arkipäivänä tilauksesta.

blaa vaatteet

blaa vaatteet

blaa leggingsit

Näissä Blaan kukkaleggareissa on tosi kaunis kuosi, ja nämä on ihana yhdistää myös johonkin yksiväriseen mekkoon, tai vaikka pitkään farkkupaitaan. Samoja kukkaleggareita löytyy muuten myös lasten koossa täältä!

Leggarityttönä oon näistä ihan innoissani, laadukkaita ja nättejä leggingsejä ei voi koskaan olla liikaa!

Ai niin, kokojutuista sen verran, että kahden koon välissä pohtijoille suosittelen pienempää kokoa. Nämä Blaan vaatteet ovat mieluummin reilua, kuin naftia mitoitusta ja esim. mulla nämä postauksen vaatteet on kokoa XS, kun yleensä käytän vaatteissa XS ja S kokoja.

blaa huppari

blaa huppari

blaa

blaa leggarit

Mitäs tykkäsitte asusta?

Vaatteet saatu Blaalta