PÄÄSIÄISPUUHIA

perheblogi

Täällä meillä päin (niinkuin varmaan monessa muussakin paikassa) tavataan käydä virpomassa palmusunnuntaina, eli viikkoa ennen pääsiäistä. Mun on ollut jotenkin vaikea oppia tuota päivää, kun Etelä-Pohjanmaalla, mistä olen kotoisin, käytiin aina vasta pääsiäisenä trullittamassa. Niin, meillä tosiaan virpomista kutsuttiin trullittamiseksi, ja pieniä virpojia trulleiksi, eli pääsiäisnoidiksi.

Vissiin kai edelleenkin on useimmilla tapana pukeutua noidiksi tai vaikka pääsiäispupuiksi, mutta meiltä lähti viime vuonna elämänsä ekalle virpomiskierrokselle pieni pääsiäis-Batman, ei kai se ole niin tarkkaa, hah!

Tänään meillä onkin vielä edessä oksien koristelu ja huomenna sitten pääsee pikkuvelikin ekaa kertaa kiertämään muutaman naapurin ovelle pääsiäispuuhissa. Arvatkaapas muuten odotetaanko meillä jo malttamattomana huomista, saa nähdä mahtaako tämä kaksikko malttaa edes nukkua jännitykseltään.

Myös omat karkkivarastot on täytetty, joten toivottavasti saadaan muutama pieni virpoja myös meidän ovelle!

perheblogi

perheblogi

perheblogi

Mukavaa lauantaita!