5 X NYX COSMETICS SUOSIKKI

nyx

Heippa ja kivaa sunnuntaita! Veikkaanpa, että tänään on muutkin pienten lasten vanhemmat heränneet aikas aikaisin. Ainakin meillä kaksi pientä malttamatonta virpojaa olivat ylhäällä jo aamuseiskalta, ja sen jälkeen käytiinkin kurkkimassa kelloa kymmenen minuutin välein, että jokos saisi lähteä virpomiskierrokselle. Nyt on sitten kopat täynnä nameja, ja pienempi virpoja simahti jännityksestä uupuneena päikkäreille, hah.

Mutta nyt kivoja uutisia kosmetiikkarintamalla, sillä kovasti hehkutettu NYX Cosmetics löytyy nyt House of Brandonin valikoimasta! Merkkiä ei Suomesta kovinkaan monesta paikkaa saa, joten tämä on tosi kiva lisäys House of Brandonin valikoimaan, ja lisäksi tietty tosi kätevää, kun meikit voi tilata suoraan kotimaisesta nettikaupasta. Valikoimakin on aikas huikea, sillä NYX Cosmetics -tuotteita löytyy House of Brandonilta lähes 1000!

Sain muutamia tuotteita testattavaksi, ja poiminkin tähän postaukseen oman top viitosen!

nix house of brandon

nyx-14

1. Merkiltä löytyy paljon ihania luomiväri- poskipuna- ja korostusväripaletteja, mutta ihan mun superlemppariksi nousi Butt Naked Turn The Other Cheek -paletti, josta löytyy meikkejä kahdesta eri kerroksesta. Yläpuolella on 15 kauniin neutraalin sävyistä luomivärinappia ja alapuolelta löytyy 4 poskipunaa ja 3 korostusväriä. Lisäksi pakkaus on mun mielestä tosi kaunis, ja plussaa myös paletin isosta peilistä!

2. Wonder Pencil on meikkipussin must have tuote! Tämä väsyneen kotiäidin pelastus kirkastaa ja virkistää katsetta, kun kynällä tekee ripsien rajaan rajauksen. Kynää voi käyttää myös pikkuvirheiden peittämiseen, tai huultenrajaukseen. Kynää on saatavana kolmessa eri sävyssä.

3. Tykkään käyttää kevyessä ja nopeassa arkimeikissäkin luomivärejä, ja tämän helpompaa ei luomien meikkaaminen voi olla, kuin näillä NYX cosmeticin Lid Lingerie luomiväreillä. Kyseessä on siis huulikiiltoputkiloa muistuttava pakkaus, joka pitää sisällään voidemaisen luomivärin. Mulla on tämä Whimsy -sävyssä, joka on ihana vaaleanpunainen, mutta tällainen on ihan pakko hommata kesäksi myös jossain toisessa ihanassa sävyssä!

4. Nyx Cosmeticilta löytyy ihan valtavan iso valikoima erilaisia huulituotteita, ja koska en osannut valita vain yhtä lempparia, niin valitsin tähän kaksi, hih. Toinen näistä on Turn Up! -sarjan ihanan kevyt, mutta runsaspigmenttinen huulipuna sävyssä Sweet 16, ja toinen Soft Matte Lip Cream -sarjan ihana matta huulipuna sävyssä Istanbul.

5. Vipaksi vielä mulle ihan uusi tuttavuus, First Base Makeup Primer Spray –meikinpohjustusaine. En ole käyttänyt primereita muualla, kuin luomivärin alla, mutta tämä tuote jää varmasti käyttöön niille päiville, kun tavoitteena on superkestävä meikkipohja. Tämä teki myös ihon ihanan pehmoisen tuntuiseksi ja on superhelppo käyttää.

nyx house of brandon

nyx house of brandon

nyx house of brandon

nyx house of brandon

Onko NYX Cosmetics tuttu juttu?
Löytyykö teiltä samoja suosikkeja?

Tuotteet saatu.
Sisältää mainoslinkkejä.