PÄIVÄN MINIASU

blaa lastenvaatteet

Yksi mun lemppareista Blaan SS17 mallistossa oli tämä hauska Bremen Baseball College Jacket. Tämä tuli myyntiin vähän muuta mallistoa myöhemmin (samoin muuten niitä supersuosittuja ”huputtomia huppareitakin” löytyy NYT!), ja tämä oli niin Veikon näköinen, että tämä oli ihan pakko saada.

Tämäkin on muuten aika reilua mitoitusta, ja meillä jo 122cm vaatteita käyttävälle lapselle on tästä 110/116 koko sopiva.

Tänään oli auringossa niin lämmin, että uskallettiin napata nopskaa muutama kuva ilman ulkotakkia, mutta aika ihanaa, kun kohta on varmasti jo niin lämmin, että pelkkä collegetakki riittää takiksi!

blaa lastenvaatteet

blaa

blaa tuutilulla

Tuon collegetakin kanssa käy kivasti alaosaksi Blaan harmaat collegebaggyt, tai vaikka farkutkin, mutta aika hauskat on kyllä myös nuo mintun väriset collegebaggyt. Noissa baggyissa on tosi kiva kapea malli, ja vyötäröltä löytyy vielä kuminauhakiristys, jolla voi vielä pikkuisen säätää pöksyjä sopivammaksi tarvittaessa.

Collegetakki ja baggyt löytyy Tuutilullasta, kuten koko Blaan SS17 mallisto! Joitain malleja vaan on jo päässyt loppumaan, joten kannattaa käydä poimimassa omat lempparit talteen. Tuutilullassa on muuten nyt myös ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Ai niin, jos joku jäi vielä pohtimaan sitä ihanaa vaaleanpunaista hupparia, niin siitä on nyt vipat koot menossa (XS on jo loppu), joten vielä löytyy muutamia kokoja nopeimmille.

blaa

Mitäs tykkäsitte asusta?