VALKOINEN PITSI, VARMA KEVÄÄN MERKKI!

halens naistenvaatteet

Heippa pitkästä aikaa! Meillä on ollut superkiva pääsiäinen ja olisi ollut kiva tulla kertomaan kuulumisia jo aikaisemminkin, mutta en ole oikein lomailulta ehtinyt, tai sitten olen ollut niin heikkojen nettiyhteyksien äärellä, etten ole avannut konetta ollenkaan.

Vietettiin pääsiäistä mummin luona Pohjanmaalla ja samalla kierreltiin muidenkin sukulaisten luona, ja tietty syötiin joka paikassa mahat täyteen herkkuja (ja pojilla on suklaamunia varmaan juhannukseen asti, hih!). Oon koittanut pysytellä sokerista erossa, mutta tässä kevään aikana ja viimeistään nyt pääsiäisenä on kyllä tullut lipsuttua aikalailla. Tietty ihan kivakin välillä vähän herkutella, mutta koukutun sokeriin niin nopskaa, että taitaa olla parempi palailla taas niihin sokerittomiin herkkuihin. Voisinkin muuten joku kerta kirjoitella mulla toimineita vinkkejä, jos joku muukin haluaa pyristellä irti sokerikoukusta!

halens

halens vaatteet

Valkoinen pitsi kuuluu mun kevääseen aina yhtä varmasti, kuin seiloriraidat ja pastelliväritkin. Tilasin Halensilta saamallani lahjakortilla muutamia kevätvaatteita, enkä voinut vastustaa tätä ihanaa valkoista pitsineuletakkia! Varsinkaan, kun tämä oli 100% puuvillaa, harmittavan usein kun näissä neuletakeissa on suurin osa akryylia.

En malttanut olla ottamatta tuota neuletakkia jo heti käyttöön, mutta ihan parhaimmillaan tuo on varmasti viileinä kesäiltoina ja vähän myöhemmin keväällä, kun neuletakki riittää takiksi.

halens naistenvaatteet

halens

Neuletakki Happy Holly* // Paita Vila // Farkut Only* // Laukku Have2have* // Kengät Converse

Heppy Holly oli mulle ihan uusi merkki ja kokohommista tietämättömänä päädyin tilaamaan neuletakin pienimmässä 32/34 koossa. Onnekseni koko osui justiin nappiin, joten veikkaisin että tuo 32/34 tällä merkillä vastaa XS/S kokoa.

Tämä oli kyllä mun mielestä ihanan keväinen ja kesäinen asu, nilkkapituiset farkut valkoisen pitsin kanssa on kyllä yksi mun lempparikomboista!

halens

Mukavaa uutta viikkoa!

*Merkityt tuotteet saatu
Sisältää mainoslinkkejä