VIISIVUOTIAAN LAUTAPELISUOSIKIT

lautapelit

Meillä viisivuotias Veikko on aika innokas lautapelien pelaaja, ollut oikeastaan ihan siitä asti, kun on joskus parivuotiaana ensimmäisen lautapelinsä saanut.
Mun mielestä ne taaperoille suunnatut lautapelit on aikas tylsiä (siis näin aikuisen näkökulmasta), ja nyt onkin kivaa, kun viisivuotiaan kanssa voi pelata jo pelejä, joiden parissa aikuinenkin viihtyy! Tosin yhteen lapsen lemppariin, Kimbleen, ei musta pelikaveria saa (onneksi iskä kuitenkin jaksaa nakuttaa kimblellä), en vaan kestä miten puuduttavan tylsä peli se on, hah! Onneksi lapsella on muitakin lemppareita, ja tästä postauksesta löytyykin viisivuotiaan tämänhetkinen lautapelien top kolmonen.

Joululahjaksi Veikko toivoi lasten Aliasta, ja kummeiltaan sellaisen saikin. En ollut edes tiennyt, että vielä lukutaidottomille lapsille löytyy Aliaksesta oma hauska versio! Junior Aliaksessa on sanojen tilalla kuvat, joita sitten pelikaverille koitetaan selittää.

lautapelit

College Makia*// Housut Dr. Denim*
Huppari Kukukid // Housut Kukukid

Veikko sai viime vuonna syntymäpäivälahjaksi toisilta kummeiltaan Muuttuva Labyrintti -pelin, joka oli mulle ihan uusi juttu, mutta kuulema tämä peli on ollut jo vuosikaudet lasten hitti. Tässä pelissä pelaajille jaetaan kortit, joissa on labyrintista löytyviä esineitä, ja näitä sitten koitetaan metsästää puikkelehtimalla labyrinttia pitkin aarteiden luo. Aina ennen omaa pelivuoroa labyrinttiin liu’utetaan uusi palanen, jolloin labyrintti menee aina vähän uuden näköiseksi, ja tässä pelissä pääseekin jo vähän taktikoimaan, että miten niitä siirtoja kantsii tehdä.

perheblogi

lautapelit

lautapelit

T-paita Makia* // Collegehousut Nike*

Yksi lempparipeleistä on joulupaketista yllärinä löytynyt Arvaa kuka?, joka oli munkin lemppari lapsena. Pelilauta on muuttunut tässä vuosien varrella ihan toisen näköiseksi, ja ihmishahmojen lisäksi pakkauksessa tuli mukana myös hauskoja eläimiä. Idea on mukavan simppeli, pelaajat valitsevat ensin omat hahmot, ja sitten vuorotellen kysytään kysymyksiä, joihin voi vastata vain joko kyllä tai ei, ja samalla koitetaan arvuutella pelikaverin hahmoa. Tämä on siitä kiva peli, että tähän ei kulu paljoa aikaa, joten tämän pelin voi ottaa esiin, jos on vain pikku hetki aikaa pelailuun. Tämä on muuten kiva ottaa vaikka automatkallekin mukaan, sitten kun molemmat pojat osaavat tätä jo pelata!

perheblogi

perheblogi

perheblogi

Tykätäänkö teillä lautapeleistä?

*Merkityt tuotteet saatu
Sisältää mainoslinkkejä