PANDAA & DINOA = PÄIVÄN MINIASU

vimma pandaperhe

Meidän suosikkileggarit löytyy Vimmalta ja Blaalta, ja nämä ihanat Pandaperhe-leggarit on uusimmat lempparit!

Näiden Vimman leggareitten mitoitus on tooosi pitkää, joten kokoa ei kannata valita hurjalla kasvunvaralla. Meillä on Vimman leggareista vielä 90 koko käytössä, mutta nämä Pandaperhe-leggarit on kokoa 100, ja ihan jo pidettävät, vaikka aika paljon näihin jääkin vielä ruttua nilkkoihin. Tykkäsin kuitenkin, kun ovat vähän väljemmät, kuin kokoa pienemmät.

Yläosana tällä kertaa hauska Kukukidin huppari. Hupparissa on tosi kiva takaa pidempi malli, ja nuo selän dinosaurusjutskat on lasten mielestä tietenkin superhienot.

Vimman Pandaperhe-leggareita ja Kukukidin huppareita löytyy Tuutilullasta, ja yli 50€ tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua! Kannattaa kurkata samalla myös uutuudet, ainakin iiihania Letter Boardeja on saapunut verkkokauppaan tänään!

vimma tuutilulla

vimma pandaperhe

vimma tuutilulla

Meillä muuten odotellaan jo kovasti viikonloppua (joka me aloitetaan jo huomenna, hih), ja tulevia lapsimessuja. Pitkäisikin varmaan jo vähän etukäteen tutkia, että mitkä osastot on ainakin koluttava läpi, sillä nähtävää ja kierrettävää noilla messuilla on aina ihan hurjan paljon.

Onkos muita messuille tulijoita? Me ollaan liikenteessä perjantaina, ehkäpä törmätään messuilla!

tuutilulla

Mitäs tykkäsitte asusta?