FLOWER POWER = PÄIVÄN ASU

ellos adidas

Vaikka taivaalta on tälläkin viikolla tipahdellut lunta, räntää ja rakeita, niin onneksi justiin nyt paistaa aurinko ja parin päivän päästä on vappukin, niin eihän tässä voi olla kuin kevätfiiliksissä!

Tuttujen joka vuotisten kevätlemppareiden lisäksi tänä vuonna olen hurahtanut ihaniin kukkasiin. Olen ihan rakastunut näihin harmaasävyisiin kukkaleggareihin, ja nyt löysin niin ihanan kukkapitsikuvioisen repun, etten voinut sitä vastustaa!

Mulla ei muuten ole ollut reppua moneen vuoteen, ja viime kesänä sitä tuli kyllä kaivattua. Viime vuonna silloin neljävuotias lapsi jaksoi jo pyöräillä mukavia matkoja, ja välillä pyöräiltiin jätskille ja siinä samalla tein yleensä pieniä kauppaostoksia. Mutta voi vitsit, miten tylsää on pyöräillä roikkuva muovikassi ohjaustangossa keikkuen. Monesti mietin, että olisi kiva pakata ostokset reppuun, niin homma olisi varmasti vähän helpompaa. Sopivaa reppua ei vaan ole oikein tullut vastaan, kunnes bongasin Ellokselta tämän mustan pitsikuvioisen Adidaksen repun. Luulen kyllä, että tätä tulee käytettyä muutenkin, kuin pyöräretkillä, sillä tilava reppu nielaisee kyllä melkoisen määrän tavaraa, ja siellä on mm. läppärillekin ihan oma pehmustettu tasku.

Adidakselta löytyi muuten paljon kivoja vaatteita tällä samalla pitsikuosilla, ainakin leggaria, paitaa, takkia ja tennaria tuolta Ellokselta bongasin. Kaikki Adidas-tuotteet löytyy täältä.

ellos adidas

ellos adidas

ellos adidas

Samalla löysin Ellokselta nuo varrettomat kokovalkoiset nahkaiset Converset*, siis aivan täydelliset kevät- ja kesäkengät! Kengät ovat muuten kokonaan valkoiset, mutta kantapäissä on kivat kultaiset yksityiskohdat.

Elloksella on muuten tällä hetkellä aikas kiva ale lastentuotteisiin, sillä lastenvalikoimasta saa nyt -25% alennuksen. Tuo ale on voimassa 1.5.2017 asti ja se tulee automaattisesti näkyviin kassalla.

Alennus käy myös merkkituotteisiin, ja lapsille löytyy mm. Conversea, Adidasta, Reimaa, Vansia jne. Koko lastenvalikoiman löydät täältä.

ellos converse

ellos adidas

ellos converse

Aurinkoista viikonloppua!

*Converset saatu Ellokselta
Postauksessa mainoslinkkejä