HAUSKAA VAPPUA! (SIS. VAPUN ALEVINKIT)

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

Heippa ja kivaa vappuaattoa!

Me vietettiin jo eilen Veikon kanssa pientä humputtelupäivää, käytiin jätskillä, leffassa (nähtiin nyt vihdoin kovasti odotettu Lego Batman!), ja pyörähdettiin muutamassa kaupassa. Niin ja ostettiin pikkuveljelle lelukaupasta tuliaisia, toista kun vähän harmitti, kun ei päässyt tällä kertaa elokuviin mukaan. Lego Batman oli kyllä aika hauska, ja K7 ikärajastaan huolimatta justiin sopivan jännä viisivuotiaalle, ei yhtään liian pelottava. Muutamassa jännässä kohdassa kysyin lapselta, että pelottaako, ja sain vastaukseksi: ”Tää on ihan sairaan hyvä!”, hih! Aikuisillekin uppoavia vitsejä oli leffassa justiin sopivasti, sellaiset lastenelokuvat onkin ihan parhaita, joiden parissa vanhemmatkaan eivät tylsisty.

Tänään meidän oli tarkoitus lähteä katsomaan vähän vappuhulinoita, mutta aamun talvinen sää lumikinoksineen saikin meidät jäämään ainakin aamupäiväksi kotiin. Veikko lähti iskän kanssa jalkapalloreeneihin, ja me Viljamin kanssa jäätiin paistamaan (gluteenittomia) vohveleita (koska kuka päätti, että vappuna kuuluu syödä justiin munkkeja, hih!). Katsotaan mitä hauskaa vielä keksitään, vapun vietto kun jatkuu vielä huomiseen saakka!

Ja sitten vielä muistutus muutamasta alesta, jotka vielä ehtii tänään hyödyntää!

Lastenvaatteita (Blaa, Vimma, Aarrekid, Huxbaby, Kukukid) saa vielä tänään sunnuntaina -15% alella Tuutilullasta, ja yli 50€ tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua! Varsinkin kotimainen Blaa on ollut supersuosittu, ja osa malleista on jo myyty loppuun, tai koot vähissä, mutta silti valikoimaa on ihan kivasti vielä jäljelläkin, joten katsii käydä kurkkaamassa.

Naisten- ja miestenvaatteita löytyy huikeilla aleilla House of Brandonin Mid Season Salesta, siellä on jopa -50% alella myös kevään uutuuksia! Mid Season sale päättyy 1.5.2017, joten vielä ehtii tehdä löytöjä.

Lastenvaatteet ja -kengät (myös merkkituotteet) on -25% alessa Elloksella, ja merkeistä löytyy mm. Adidas, Converse, Reima jne. Tuo ale on voimassa koko lastenvalikoimaan, myös merkkituotteisiin 1.5.2017 asti. Ale tulee näkyviin automaattisesti kassalla.

perheblogi

Mukavaa vappua!

Sisältää mainoslinkkejä