PARASTA JUST NYT

letter board kirjaintaulu

Paras odotus. Kaikki kivat kesäkohteet, siis huvipuistot, eläinpuistot ja muut, aukeaa ihan justiin, enkä oikein tiedä kumpi siitä on enemmän innoissaan, mä vai viisivuotias, hih.

Paras työetu. Yksi parhaista jutuista yrittäjyydessä on vapaus ja joustavat aikataulut. Eilen näytti niin ihanan aurinkoiselle, että päätettiin pitää koko perheen yllärivapaa aamupäivä ja ajeltiin Pyynikin munkkitornille jätskille. Tosin jätskikioskille ei käynytkään kortti, joten haettiin jäätelöt munkkikahvilan pakastealtaasta, mutta eipä se lapsia kauaa haitannut.

Paras säätila. Ainakin meillä päin on mittari kivunnut parina päivänä jo yli kymmenen lämpöasteen, ja mäkin oon jo uskaltautunut ulkoilemaan ilman toppatakkia! Se jos mikä on varma kevään merkki, hah!

Paras bongaus. Mun yksi Netflix-lemppari, House of Cards, saa pian jatkoa! En niin malttaisi odottaa, että pääsen seuraamaan taas Underwoodien kieroiluja, varsinkin, kun en ole hetkeen seurannutkaan mitään sarjaa.

kirjaintaulu letter board

tuutilulla kirjaintaulu

Paras inspiraatio. Eilen Elloksen sivuja selaillessa löysin pari niin kivaa juttua, että päätin laittaa työhuoneeni ihan uusiksi, hih. Nyt onkin sitten viikonlopulle ainakin tapetinrepismishommaa, maalikaupassa käyntiä ja sellaista. Kivaa! (ja samalla vähän Huh…)

Paras oivallus. Jos menee illalla aikaisin nukkumaan, aamulla väsyttää vähemmän. Joo… Näin kauan mulla meni, että ihan oikeasti tuon hoksasin.

Paras sisustusihastus. Tuutilullaan tuli ihan hiljattain valikoimaan tuo kuvissa näkyvä superhauska Letter Board, ja munkin tietty oli pakko saada sellainen meille. Nyt mun tekisi mieli koko ajan vaihdella tuohon tekstejä ja kuskata sitä huoneesta toiseen.

Paras arvontavinkki. Karkkipurkin Instagarmissa käynnistyi justiin kiva arvonta, jossa voi voittaa lahjakortin Tuutilullaan, joten käykäähän osallistumassa, hop hop!

kirjaintaulu

Aurinkoista päivää!