YKSI KEVÄÄN LEMPPARIASUISTA (SIS. ALEKOODIN)

blaa lastenvaatteet

Tänään on ollut aivan ihanan lämmin ja keväinen päivä! Samalla kun käytiin asioilla, pysähdyttiin nappaamaan muutamat asukuvat tästä Viljamin supersöpöstä asusta, joka on yksi mun tämän kevään lemppareista.

Yksi mun suosikeista Blaan lastenvaatteissa on tämä Budapest Zipper, eli ”huputon huppari”, joka on mukavan monikäyttöinen ja malliltaan aivan ihana! Blaan uusimmassa SS17 mallistossa tätä on vaaleanpunaisena, harmaana ja vaaleansinisenä. Mun lemppari näistä on tämä vaaleansininen, joka on sävyltään tosi kaunis ja raikas. Blaan Zipper oli meillä ihan yksi lempparivaatteista viime syksynä, ja odotetusti tämä on ollut yksi tämän kevätmalliston hiteistä. Tämä tuli myyntiin muuta mallistoa myöhemmin, ja osa koista myytiin hujauksessa loppuun. Tätä ihanaa vaaleansinistä löytyy vielä nopeimmille, ja pinkistä ja harmaasta löytyy vielä joitain kokoja.

Tässä Blaan uudessa mallistossa on tosi onnistuneet kuosit, ja suosikkeja on monia, mutta yksi lemppareista on hauska Parrot. Meiltä löytyy tämä jo paitana, mutta silti oli ihan pakko saada vielä nämä leggarit, niin söpöt nuo on! Tuosta samasta kuosista löytyy myös mekkoja, jumpsuitia ja t-paitaakin.

kotimainen blaa

kotimainen blaa

kotimaiset lastenvaatteet blogi

kotimaiset lastenvaatteet

Kokohommista sen verran, että 98 on varmaan aika yleisin koko Viljamin vaatteissa tällä hetkellä. Blaan vaatteet ovat aika reilua mitoitusta, ja vastaavat tuplakoon isompaa kokoa, ja näistä ollaankin pienemmän pojan kanssa nyt vähän kokojen välissä tällä hetkellä, kun 86/92 alkaa olla aika justi, mutta 98/104 on vielä tosi reilu. Tästä Zipperistä otin nyt kuitenkin jo tuon isomman koon, eli 98/104, mutta pienempikin olisi varmasti ollut tästä hyvä. Toisaalta malli näissä Blaan vaatteissa on mukavan kapea, ja resorit pitkät, eli ne voi kääntää, jolloin pieni reiluuskaan ei haittaa.

Leggarit on kokoa 86/92 ja alaosassa tuo koko on tosi hyvä, ja näissäkin jää vielä pikkusen ruttua lahkeeseen.

blaa sovituskuvat

blaa huppari

blaa leggarit

Laatu näissä Blaan lastenvaatteissa on kyllä ihan huikea! Nämä on justiin niitä vaatteita, joita voi kierrättää sisarukselta ja serkukselta toiselle, sillä vaatteet todellakin kestävät kulutusta ja pesua.

Materiaalina on ihanan pehmeä luomupuuvilla, ja nämä kotimaisen merkin lastenvaatteet ommellaan Euroopassa, Portugalissa.

Tuutilullasta löytyy Blaan koko SS17 mallisto, joskin osa tuotteista on jo myyty loppuun, mutta siltikin valikoimaa on vielä tosi runsaasti!

Koodilla KARKKIPURKKI10 saa kaikista lastenvaatteista Tuutilullan valikoimassa -10% alennuksen tämän viikonlopun ajan. Kannattaa hyödyntää tuota koodia ja kurkata samalla myös muille osastoille, sillä myös naisille löytyy mukavia vaatteita, ja sisustuspuolelta superihania juttuja kotiin ja lastenhuoneeseen! Lastenvaatteista löytyy Blaan lisäksi mm. Vimma, Aarrekid ja Huxbaby.

blaa

lastenvaatteet blogi

kotimaiset lastenvaatteet netistä

Mitäs tykkäsitte asusta?