ARKI SAA OLLA HAUSKAA! (SIS. ALEKOODIN WEECOSILLE)

papu sovituskuvat

Vaikka olenkin viime aikoina koittanut järkkäillä asioita siihen suuntaan, että saisin päiviin tietyn ajan vain työjutuille, ja muun ajan voisin sitten käyttää lapsiin ja muuhun arkitouhuun, niin arvostan silti kovasti tätä yrittäjän vapautta, jolloin voin itse päättää aikatauluistani. Olen iloinen siitä, ettei aina ole pakko istua työpöydän ääressä tiettyyn kellonaikaan, vaan voi lähteä vaikka pienelle seikkailulle keskellä tavallista arkea!

Välillä on hauskaa vähän hullutella, ottaa lapsille yllärivapaapäivä päiväkodista (tai isommalle, pienempi on vielä kotihoidossa), ja tehdä jotain hauskaa! Toisaalta joskus on sellaisia työasioita hoidettavana, että lapset voi ottaa mukaan, ja samalla voi asioiden lomassa tehdä päivästä pienen arkisen seikkailun. Viime viikolla aamuauringosta hullaantuneina päätettiin skipata päiväkoti ja napattiin lapset mukaan autoon kun huristeltiin Tampereelle työjuttuja hoitamaan. Ihan ensiksi kuitenkin kurvattiin satumaiseen Arboretumiin kurkistamaan, joko puutarhassa näkyisi kesän merkkejä. Ruusutarha uinui vielä talviuntaan, tulppaanien lehdet puskivat esiin mullasta ja sorsapariskunta oli aamupesulla pikkuisessa purossa, jonka varrelta bongatiin kevään ensimmäiset kukkaset. Pojat löysivät hauskan pienen labyrintin, kuin salaisen puutarhan, jonka havupuiden sekaan lapset sujahtivat leikkimään piilosta.

Lopulta oli aika jatkaa matkaa muihin puuhiin, kun vaan ensin maltettiin sanoa heipat hauskalle sorsapariskunnalle, jolle Veikko kuiskasi tuovansa leipää seuraavalla kerralla.

”Sinun arkesi on lapsesi lapsuus”, tuon lauseen koitan pitää mielessäni silloin, kun tuntuu että hommia on ihan liikaa, ja on ihan kiirekiirekiire. Koitan muistaa höllätä ja ottaa aikaa yhteisille kivoille jutuille, pienille arjen seikkailuille. Arki saa olla hauskaa!

weecos

weecos sovituskuvat

Sain valita Weecosilta pojille asut meidän arjen seikkailuihin, ja aika nopskaa päädyin näihin Papun ihaniin vaatteisiin.

Veikolla on Papun SPLIT-malliston huppari ja baggyt superkauniissa latte-sävyssä. Tästä olisi ollut valikoimassa myös ihana bomber, mutta päädyin nyt kuitenkin tähän hupulliseen versioon (mutta käykää kurkkaamassa tuo bomber, se on ihana!). Nämä Papun vaatteet ovat tuplakokoja, ja vähän mietin, että jääkö 122 kokoon siirtynyt lapsi nyt justiin kokojen väliin, kun 110/116 on varmasti jo pieni, mutta 122/128 kuulosti kuitenkin melko reilulle. Otin tuon isomman koon, ja malli näissä vaatteissa on tosi kiva, sillä vaikka koko on vielä reilu, istuu vaatteet silti päälle tosi hyvin, ja käännettävien resoreiden ansiosta ei hihoihin tai lahkeisiin jää liikaa ruttua. Tämä koko menee varmasti meillä tosi pitkään, joten plussaa pitkäikäisyydestä!

Mun mielestä tuo huppari ja baggyt näyttää tosi hauskalle asulle näin yhtäaikaa puettuna, mutta näitä varmasti tulee pidettyä myös paljon yksivärisen mustan ylä- tai alaosan kanssa.

Tämä Papun SPLIT-mallisto on muuten valmistettu kokonaan Suomessa! Materiaalina vaatteissa on luomupuuvilla.

Viljamille valitsin saman SPLIT-hupparin ihanassa grey-sävyssä. Tähän olisi myös ollut samaa sävyä baggyt, mutta valitsin kuitenkin alaosaksi nuo Papun klassikkoleggarit, ihanat mustat polvipaikat. Näitä Black Patch leggareita on välillä tosi vaikea löytää, kun suosituimmat koot on myyty hujauksessa loppuun, mutta ainakin tällä hetkellä Weecosilta näistä kokoja hyvin!

Viljami käyttää pääasiassa kokoa 98, ja nämä Papun vaatteet on pojalla 98/104 kokoa, ja käännettävien resoreiden ansiosta ovat sopivat jo nyt, mutta menevät varmasti pitkään.

weecos

papupapu

Onkos Weecos teille tuttu juttu? Weecos on ekologisiin ja eettisiin tuotteisiin panostava verkkokauppa (tai oikeastaan kauppapaikka, jonka sisällä on useampi kauppa), josta löytyy Papun lisäksi liuta muitakin kotimaisia ihania merkkejä.

Lastenvaatteista löytyy Papun lisäksi mm. uudet tulokkaat Kaiko ja Yo Zen. Kannattaa kurkata koko brändivalikoima tuolta Weecosin omilta sivuilta!

Lukijani saavat -10% alennusta Weecosin valikoimasta koodilla: KARKKIPURKKI10 (normaalihintaisista tuotteista). Koodi on voimassa 15.5.2017 asti.

papu

weecos

Aurinkoista viikkoa!

Sisältää mainoslinkkejä
Papun vaatteet saatu Weecosilta