KESÄN HAUSKIN KAUSIKORTTI!

särkänniemi kausikortti

En tiedä kumpaa meistä jännitti sunnuntaiaamuna enemmän. Mua, kun makasin sängyssä peiton alla kuunnellen keittiöstä kantautuvaa supattelua, vatkainten hurinaa ja lahjapaperien rapinaa, vai Veikkoa, joka tiesi saavansa pian elämänsä ensimmäisen huvipuiston kausikortin.

Vaikka sellaiset perinteiset äitienpäivälounaat hienoissa ravintoloissa ovat varmasti ihan kivoja myös, on meidän perheen äitien- ja isänpäiviin kuulunut jotain enemmän meidän perheen näköistä puuhaa. Viimeksi isänpäivänä pakattiin retkitarvikkeet reppuun, ja lähdettiin metsään makkaroita paistamaan. Tällä kertaa haluttiin tehdä äitienpäivänä jotain superhauskaa, ja koska säätyypit lupailivat auringonpaistetta ja mukavia lämpöasteita, me päätettiin viettää äitienpäivää Särkänniemessä.

särkänniemi kausikortti

särkänniemi

särkänniemi kausari

Ihan ekaksi haettiin Veikolle Särkänniemen kausikortti*, jolla voi huvitella ihan koko kesän! En ehkä kestä miten täpinöissään viisivuotias oli saamastaan kausarista, ja miten ylpeänä se ripustettiin kaulaan roikkumaan.

Mitään megaspurttia ei oltu talven aikana otettu pituuskasvuun, ja Veikon jaloista jäi puuttumaan vielä pari senttiä maagiseen 120 senttimetrin rajaan, joka aukaisee tien uusiin hurjempiin laitteisiin. Onneksi useaan laitteeseen pääsee kuitenkin aikuisen seurassa, vaikka pituus ei vielä riittäisikään yksin huvilaitteiseen pääsyyn. Tiesittekös muuten, että Särkänniemestä löytyy myös laitekavereita, jotka voivat tulla seuraksi niihin laitteisiin, joihin lapsi ei vielä yksin pääse, tai uskalla mennä? Aivan superkätevää, ja näin ei oman vanhemman tarvitse olla joka kieputtimessa mukana, hah!

Auringon porottaessa lähes kuumasti taivaalta saatiin päivän edetessä riisua takit pois, istahdettiin välillä pehmikselle ja hattaralle lepuuttamaan jalkoja, kierreltiin taas lisää huvilaitteita ja käytiin äitienpäivälounaalla rennosti Pizzeria Pellessä (josta muuten saa myös gluteenitonta pizzaa, jee!). Ihan superhauska äitienpäivä, ja mikä parasta, tämän voi ottaa uusiksi jo vaikka seuraavana viikonloppuna!

särkkänniemi kausari

kausari särkkissärkänniemi kausikortti

Särkänniemen Kausikortti on tarjouksessa toukokuun loppuun asti, joten nyt kantsii hankkia oma kausari pikkuisen edullisempaan hintaan!

Kausikortilla aukeaa tie kaikkiin Särkänniemen huvilaitteisiin, sekä satumaiseen Koiramäkeen, Akvaarioon, Planetaarioon ja Näsinneulaan ja sillä saa huvitella niin paljon kuin haluaa aina syksyyn asti. Kausikortti on voimassa 9.9.2017 asti ja vielä senkin jälkeen siitä on hyötyä, sillä loppuvuoden ajan sillä voi hankkia liput talvikauden tapahtumiin ja kohdevierailuihin puoleen hintaan!

Alle kolmevuotiaat muuten pääsevät kaikkiin Särkänniemen kohteisiin maksutta, joten meidän kuopus huvittelee vielä tämän kesän ilman omaa kausaria. Ihan pikkuisillekin löytyy muutama laite, joihin he pääsevät yksin, ja muutamia hurjempia laitteita, joihin pääsee aikuisen seurassa.

särkänniemi kausikortti

särkänniemi kausikortti

särkänniemi kausikortti

Jokos teillä on huvipuistokausi korkattu?

*Kausikortti saatu Särkänniemestä