AURINKOISEN PÄIVÄN IHANA HAMEASU!

vimma hame

En tiedä onko näillä auringonsäteillä samanlainen vaikutus muihin ihmisiin, mutta mut ne saa säntäilemään innosta täristen joka suuntaan! Pursuilen energiaa ja ideoita, enkä oikein tiedä miten saisin taas tunnit vuorokaudessa riittämään kaikkeen siihen, mitä haluaisin tehdä.

Auringonpaisteesta hullaantuneena bookkasin meille kesän ekan miniloman, ja reilun viikon päästä seilataan pariksi yöksi Tallinnaan, missä me ei ollakaan käyty tosi pitkään aikaan! Lapset odottavat jo malttamattomina kylpylähotellissa pulikointia, ja mä toivon, että meille sattuisi kauniit ilmat tallustaa pitkin Tallinnan katuja.

Oon myös vähän odotellut, että muhun iskisi pieni järkkäilyinspis, ja nyt se tuli! Oon pyöritellyt pari päivää pesukonetta non stopina ja pessyt talvikamppeita pois, ja muuttanut vaatekaappien sisältöjä huoneesta toiseen paremman järjestyksen toivossa. Ja aika hyvältä alkaa näyttämään, mitä nyt eteisen lattia on tällä hetkellä täynnä tavaroita odottamassa oman paikkansa löytymistä, hups.

vimma letti

Ja sitten vielä muutama sana asusta, tai oikeastaan hameesta.

Samaan aikaan kesäisen auringonpaisteen kanssa meille saapui Tuutilullaan lähetys Vimman täydennyksiä ja uutuuksia, ja sieltä löytyi myös pieni erä näitä superihania lettihameita!

Mun oli tietenkin pakko saada itsellekin tämä hame, ja oon ehkä vähän rakastunut siihen!

Hame on one size, ja se sopii XS-M (L) kokoisille (tarkemmat mitat löydät tuotetiedoista). Itse olen XS-S kokoa ja pituudeltani 162cm.

Hame on laadukkaan tuntuista puuvillaa ja siinä on edessä hauskat isot taskut. Vyötäröltä löytyy kuminauha, jolla hame pysyy napakasti oikealla kohdalla vyötäröllä.

Näitä löytyy nyt nopeimmille Tuutilullasta, ja hameen voi tilata ilman toimituskuluja! Samalla saatiin myös lettileggareita parissa eri värissä (Merenpoika ja Neon) ja myös muissa kuoseissa, kurkkaa kaikki täältä.

vimma hame

vimma lettihame

Aurinkoista perjantaita!