ITE TEIN JA SÄÄSTIN, ELI KURKISTUS TYÖPISTEELLE

string orgmix

Joskus talvella bongasin String-sarjaan tulleet hauskat uutuudet, String Orgmix säilytyslaatikot ja niihin erikseen myytävän seinäritilän. Mun työhuoneessa työpöydän päällä olevan Rose in Aprilin hyllykön vieressä oli tyhjä paikka, mihin olin etsinyt jotain hauskaa, ja tuo setti näytti justiin sellaiselta, mikä siihen sopisi ihanasti!

Hinnat noissa lokeroissa ja seinäritilöissä näyttää olevan viidenkympin molemmin puolin, vähän myyntipaikasta riippuen. Halvimmillaan olen sen bongannut Room 21 sisustuskaupasta, jossa niin säilytyslaatikot, kuin seinäritiläkin maksaa 49 euroa, eli koko setille tulee hintaa 98 euroa. Tällä kertaa päätin ”tehdä ite ja säästää”, ja säästöä tulikin yli 90 euroa! Niin ja parasta, että tässä ei oikeastaan tarvinnut edes varsinaisesti tehdä mitään, kunhan vain haki Ikeasta muutamalla eurolla vähän vastaavat jutut.

Ikeassa myydään köynnöskukille tarkoitettua kahden säleikön Barsö-settiä yhdeksällä eurolla ja keittiötarvikeosastolta löytyi Sunnersta-sarjan valkoisia muovikippoja viidelläkymmenellä sentillä. Hintaa tälle ”Diy String Orgmixille” tuli siis kuusi euroa. Nuo muovikipot on tarkoitettu sellaiseen tankoon, joten niissä on takana ”koukku”, jolla ne saa kätevästi tuohon säleikköön kiinni.

string orgmix

string orgmix

sisustusblogi

sisustusblogi

Ja sitten vielä yksi alevinkki!

Tuolla työhuoneessani olevaa supersuosittua Raleigh-mattoa saa nyt -25% alennuksella! Alennuksen saa koodilla: 355737 ja se on voimassa vipaa päivää huomenna maanantaina 22.5.2017. Raleigh-matot löydät täältä.

sisustusblogi

sisustusblogi

sisustus blogi

Mitäs tykkäsitte seinälokerikosta?

*Sisältää mainoslinkin