MINIMALISTISTA MUOTIA MINEILLE (SIS. ALEKOODIN!)

huxbaby

No tulihan se kesä vihdoin, jee! Olin jo kovasti odotellutkin kesää. Sitä lämpöä, auringonpaistetta ja iltaan saakka kestävää valoisuutta, mutta olin jo ihan unohtanut yhden kesän parhaimmista jutuista, sen helppouden. Miten ihanaa, kun kaikki se talven ja kevään rapa-ajan pukeutumisrumba on ohi, ja nyt riittää, kun tökkää sandaalit jalkaan, nappaa lippiksen päähän ja muistaa sipaista aurinkorasvaa ulos lähtiessä! Niin ja muistaa hörppiä vesipullosta ja syödä tietty jätskiä myös.

Parasta on myös se, että kaikki ihanat kesävaatteet on saanut ottaa käyttöön. Laitoin itselleni syksyllä t-paidan ostamiskiellon, sillä aikaisemmin mun tuli hamstrattua talven mittaan alennusmyynneistä t-paitoja lasten kaappeihin, ja viime kesänä tuli todettua, että neljäkymmentä t-paitaa yhdelle lapselle on vaan ihan liikaa… Nyt vaatekaapeissa näyttääkin justiin hyvälle, sieltä löytyy kesävaatteita sopivan maltillinen määrä, ja ainoastaan niitä lemppareita!

huxbaby alekoodi

huxbaby blogi

huxbaby sovituskuvat

Yksi ihana merkki meidän kuopuksen vaatekaapissa on austraalialainen Huxbaby. Huxbaby valmistaa kauniita minimalistisia vaatteita perheen pienimmille.

Mitoitus näissä on aika niukkaa, joten jos miettii kahden koon välissä, niin kannattaa valita se isompi. syksyllä 3 vuotta täyttävä Viljami käyttää pääasiassa 98cm vaatteita, ja nämä Huxbabyn vaatteet on koossa 3. Koko on justiin sopiva tähän hetkeen, mutta kasvunvaraa näihin ei enää jää, joten näistäkin voisi olla jo isompikin koko käytössä. Tämä 3 koko vastaa varmaankin 92-98 kokoa.

Me puettiin nyt ala- ja yläosa molemmat Huxbabya, mutta näitä on kyllä helppo yhdistää muihin merkkeihin. Esim. Blaalta on tullut Tuutilullaan nyt muutamia suloisia yksivärisiä uutuuksia, joihin näitä voisi hauskasti yhdistellä.

Ja sitten se paras juttu. Huxbabyt voi tilata Tuutilullasta tämän viikon ajan -25% alennuksella, kun ostoskorissa käyttää koodia KARKKIHUX. Koodi on voimassa 28.5.2017 asti. Huxbabyt löydät täältä!

huxbaby

huxbaby

Aurinkoista uutta viikkoa!