KOTONA TYÖSKENTELYN PLUSSAT JA MIINUKSET

kotitoimisto

Pidän itseäni aika onnekkaana, kun olen voinut luoda itselleni työpaikan ja kaiken lisäksi voin tehdä töitä kotoa käsin! Koska rrrakastan listoja, päätin listailla kuuden vuoden kokemuksella kotona työskentelyn plussat ja miinukset.

Kotona työskentelyn plussat:

  • Superlyhyt työmatka. Kuinka kätevää onkaan, kun työmatkoihin ei kulu ollenkaan aikaa!
  • Lasten kotihoidon mahdollistaminen. Olen tosi iloinen, että meillä on pojat saaneet olla 4- ja 3-vuotiaiksi kotihoidossa, ja senkin jälkeen vain muutamilla tunneilla päivähoidossa. Ilman kotona työskentelyä tähän ei olisi ollut mahdollisuutta. Nyt ollaan saatu sumplittua miehen kanssa työkuvioita niin, että ollaan tehty töitä vuorotellen ja näin ollaan voitu pitää lapsia paljon kotona.
  • Joustavat työajat. Siis ihan parasta! Rakastan hitaita aamuja, ja nyt lasten lomaillessa on ollut ihanaa lorvailla yhdessä aamupalapöydässä niin pitkään, kun on huvittanut.
  • Työ ei oikeastaan tunnu työltä. Niin, en nyt tiedä liittyykö tämä tähän työympäristöön, vai sittenkin siihen superkivaan työhön, mutta työ ei aina tunnu edes työltä, niin kivaa se on.

yrittäjyys blogi

lifestyleblogi

yrittäjyys blogi

Kotona työskentelyn miinukset:

  • Toooodella joustavat työajat. Niin, vaikka tämä työaikojen joustavuus on yksi isoimpia plussia, voi se kyllä olla miinuskin. Töitä tehdään silloin kun niitä on, ja välillä se tarkoittaa yömyöhään töiden parissa puuhailua.
  • Töiden pätkittäminen. Vaikka saadaankin miehen kanssa kivasti sumplittua lastenhoito ja työkuviot, niin silti tuntuu (ainakin näin loma-aikana), että aikaa töiden tekemiseen on välillä liian vähän. Justiin kun on päässyt hyvään vauhtiin, on miehen aika lähteä omiin hommiin, täytyy lähteä tekemään ruokaa, tai tulee joku muu juttu, jolloin työt täytyy jättää kesken.
  • Joskus aurinkoisina kesäpäivinä harmittaa, kun muu perhe on ulkona, ja itse joutuu istumaan työhuoneessa tietokonetta nakuttamassa. Ihan samoinhan olisi tietenkin silloinkin, jos työhuone olisi muualla kuin kotona, mutta täällä kodissa sen näkee ja kuulee mitä kivaa muut puuhaavat.

Sitten vielä pieni hyllyvinkki ja ALEKOODI! Näitä supersuosittuja Rose in Aprilin hyllyjä, joka tuossa munkin työhuoneen seinällä on, on tulossa taas heinäkuun lopulla uusi erä Tuutilullaan. Näistä on tällä hetkellä ennakkomyynti jo käynnissä, joten nyt kannattaa laittaa tilausta eteenpäin, niin voi varmistaa saavansa hyllyn tuosta seuraavasta erästä.

Ja pienenä juhannuslahjana blogini lukijoille koodilla: KARKKIROSE saa hyllystä -10% ennakkotilaajan edun, kun jättää tilauksen tämän viikon loppuun mennessä! Koodi siis voimassa 25.6.2017 asti ja se käy Rose in Aprilin tuotteisiin.

Tuutilullassa on muuten parhaillaan lastenvaatteiden ale käynnissä, joten kurkkaa ihmeessä myös ihanat lastenvaatteet!

yrittäminen blogi

yrittäminen blogi

Onkos muilla kotona työskentelevillä samoja plussia tai miinuksia?