ORGANIC SHOP – VINKKI EDULLISEEN LUONNONKOSMETIIKKAAN

organic shop

Vaikka kasvojenhoitotuotteissa (siis puhdistusaineissa, kasvovoiteissa yms) olen siirtynyt jo kauan aikaa sitten luonnonkosmetiikkaan, niin vartalonhoitotuotteissa olen edelleen käyttänyt pääasiassa markettien taviskosmetiikkaa. Koska suihkusaippualla ja vartalovoiteella tulee läträttyä päivittäin, ja käsisaippualla monta kertaa päivässä, on näitä eniten kuluvia purnukoita tuntunut mukavalle ostaa pikkurahalla helposti ruokakauppareissuilla. Toisaalta taas, eikö justiin näissä tuotteissa kannattaisi panostaa luonnonkosmetiikkaan, koska nämä ovat kaikkein eniten käytössä, ja vielä isoille ihoalueille!

Vaan eipä hätää, bongasin nimittäin muutama päivä sitten Sokos Emotionista ihan superedullisen luonnonkosmetiikkasarjan, Organic Shopin. Nämä siis tosiaan ovat ihan superedullisia, käsisaippua, suihkusaippua ja vartalovoide maksoivat kaikki muistaakseni neljän euron paikkeilla, todellakin! Sarjaan kuului myös muita tuotteita, ainakin shampoota ja hoitoainetta, kuorinta-aineita ja tuhdimpaa vartalovoita, ja näistäkin kallein tuote oli kympin paikkeilla.

Organic Shopin tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ja ne valmistetaan tuossa naapurissa, Virossa. Tuoksu näissä on aivan superherkullinen, ja varsinkin tuo mansikka body mousse tekisi mieli lusikoida suuhun, hah! Näin muutaman päivän kokemuksella uskon, että merkin tuotteet jäävät ihan vakkarikäyttöön, ja varmasti myös muita sarjan tuotteita tulee ostettua. Mun lemppari näistä oli tämä herkullinen body mousse, mutta mikään superkosteuttava tämä ei ole, joten sopii hyvin kevyempää kosteutusta tarvitsevalle kesäiholle. Talvisin ainakin mun rutikuiva iho kaipaa tujumpaa kosteutusta, joten toivottavasti sarjan body butterit toimivat siihen tarkoitukseen sitten paremmin.

organic shop

organic shop

Oliko Organic Shop tuttu sarja? Mitkä on teidän lempparituotteita?