MUSTAHARMAA MUKAVUUSASU JA LISÄALEKOODI!

tyyliblogi

Ihanaa sunnuntaita! Lähden ihan kohta hakemaan junalta meidän terrieritytöille hoitajaa, sitten pakkailen vielä viimeiset jutut laukkuihin, ja sen jälkeen lähdetään seuraavalle kovasti odotetulle minilomalle, jee!

Sitä ennen kuitenkin muutama kuva yhdestä aurinkoisen, mutta sateisen ja viileän päivän asusta. Niin ja myös loistava lisäalekoodi on luvassa!

Yksi tämän viileän kesän eniten pidetyistä komboista on ollut vajaamittaiset farkut, tennarit ja joku kiva yläosa. Mukavaa ja rentoa, kuten mun vaatteet aina, hah!

Tilasin House of Brandonilta saamallani lahjakortilla pari juttua näihin viileisiin kesäpäiviin ja tulevaa syksyä varten. Syksyn uutuuksista löytyi tämä Vilan neuletakki*, joka on ihan superpehmoista matskua. Tänä kesänä kesävaatteet on jääneet harmittavan vähälle käytölle, mutta toisaalta kiva, kun näitä syksyn uutuuksia voi ottaa jo heti käyttöön, eikä tarvitse jemmailla niitä vaatekaapissa. Samalla tilasin myös nuo Vansin mustat tennarit*, joista tulikin heti yhdet lempparit. Samoja kenkiä on muuten myös valkoisina!

perheblogi

muotiblogi

blogi tyyli

House of Brandonissa alkaa olla ale loppusuoralla, ja nyt kannattaa tehdä vielä viimeiset alelöydyt superhyvään hintaan, sillä koodilla: JLSLS saa -20% lisäalen jo alennetuista tuotteista! Koodi on voimassa 24.7.2017 asti, mutta kannattaa tietty heti käydä nappailemassa parhaat päältä.

Aleosastolta löytyy kesäkamppeiden lisäksi myös paljon muutakin, kuten nyt vaikka syksyyn sopivia takkeja, farkkuja, neuleita ym, joten nyt voi hyvin varautua jo tulevaan syksyynkin hankkimalla vaatekaapin täydennystä hyvillä aleprossilla. Ja muistakaa nyt käyttää tuota -20% lisäalekoodia!

house of brandon alekoodi

muotiblogi

Mukavaa sunnuntaita!

*Tuotteet saatu
Sisältää mainoslinkkejä