VIIKON PARHAAT (SIS. 2 LISÄALEKOODIA!)

perheblogi

perheblogi

lippis New Era // t-paita Vans // housut Alpha Industries // kengät Crocs
t-paita Vero Moda (alessa!) // hame // kengät Vans

Paras miniloma: No se alkuviikon reissu, joka vei meidät päiväksi Tukholmaan. Toivottavasti päästään pian uudelleen!

Paras päiväretki: Retki Pälkäneelle mansikoita keräämään suoraan pellosta ihan itse! Ei muuten olla tehty tätä koskaan ennen, mutta meillä oli tosi kiva päivä, jopa miehen mielestä, joka vähän pyöritteli silmiään ensin tuolle mun idealle, haha! Tuolla Niitty-Seppälän tilalla on myös kotieläimiä, leikkipuisto, kahvila, ja kaikenlaista muutakin nähtävää ja tehtävää lasten kanssa, joten se on hauska retkikohde, vaikka ei sinne pellolle menisikään.

Paras keskustelu: Pian kuusi vuotta täyttävä odottaa jo kovasti kaverisynttäreitään, ja pohti yhtenä päivänä tulevien kemujen vieraslistaa. Pikkuvelikin saisi tulla, koska sattuu nyt asumaan täällä, mutta lentäisi kuulema pihalle, jos käyttäytyisi hölmösti. Hölmistynyt pikkuveli vakavoitui ja tuumasi, ”Ei minulla ole siipiä!”.

Paras huomio: Meidän seuraava reissu on neljän viikon päästä, eikä me olla varattu lentoja lukuunottamatta vielä mitään! Hmmm, Euroopassa taitaa olla myös muutama muukin lomalla elokuussa, joten ehkäpä olisi aika varata hotellit ja vuokra-auto!

Paras jälkkäri: En ole tehnyt yhtään pavlovaa tänä kesänä, mutta hyvänä (ja supernopeana) korvikkeena menee, kun sekoittaa kulhoon mansikoita, kermavaahtoa, mascarponea ja valmiita marenkeja. Nam! Ja joo, oon vähän lipsunut tuon sokerin kanssa ja pitäisi päästä siitä taas eroon, mutta tuo marenki vaan sopii niin täydellisesti tuohon!

Paras herätys: Yöllä kainaloon kömpinyt kaksivuotias, joka aamulla tuijottaa nenä kiinni nenässä, takertuu kaulaan ja kuiskaa, ”inana äiti!”. Voisiko ne pysyä aina näin pieninä ja ihanina?

Ja loppuun vielä viikon parhaat lisäalekoodit!

House of Brandonilla on edelleen ale käynnissä, ja koodilla JLSLS saa -20% lisäalen jo alennetuista tuotteista. Aleosastolta löytyy tosi paljon vaatteita kesään ja vaikka tulevaan syksyyn isoilla aleprossilla, joten kannattaa kurkata ja hyödyntää tuota lisäalekoodia.

Myös Ellokselta saa superhyvän lisäalen aletuotteista, sillä kaikista jo alennetuista tuotteista saa vielä tänään su ja huomenna ma -30% lisäalennuksen! Lapsille löytyy mm. Reima, Kavat, Viking jne ja kannattaa kurkata myös naistenvaatteet ja sisustustuotteet. Alennus aktivoidaan Elloksen sivuilta.

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

Mukavaa sunnuntaita!

Sisältää mainoslinkkejä
Osa tuotteista saatu