EDULLINEN JA IHANA HUPPARIVINKKI!

blaa huppari

Mitäs sanoisitte hupparista, joka on tyylikäs, ihanan pehmoista ja superlaadukasta luomupuuvillaa, merkki on kotimainen, malli täydellinen farkkujen kanssa pidettäväksi (eli ihan paras lasten kanssa puuhailuun), ja vielä edullinenkin? No tiedättekös, tässä sellainen on, nimittäin Blaan Tallinn Hoodie, joka on oikeastaan lastenvaate, mutta sopii justiin hyvin tämmöiselle XS-S kokoiselle 162cm pitkällä (vai pätkälle). Hauskoina yksityiskohtina muuten simppelissä hupparissa on kaunis kultainen vetoketju, ja pieni tasku toisessa hihassa.

Blaan lastenvaatteet on aika reilua mitoitusta, ja vastaavat ainakin sitä tuplakoon isointa kokoa. Tämä huppari on kokoa 146/152 ja on tosiaan reilu koko (eli vastaa naistenvaatteista sitä XS-S kokoa).

Kotimaisen merkin luomupuuvillaiseksi huppariksi hinta on tässä normaalistikin edullinen, mutta nyt Tuutilullassa on hyvät alet käynnissä, joten hupparin voi poimia ostoskoriin nyt tosi mukavaan alehintaan. Tämä on aivan ihana näihin viileisiin kesäpäiviin, ja kannattaa tietty varautua jo tulevaan syksyyn, kun aletuotteita on vielä jäljellä. Tätä hupparia on tämän harmaan lisäksi myös kaksi aivan ihanaa karkkiväriä, minttu ja pinkki, ja mun on ehkä ihan pakko saada se minttu myös!

blaa huppari

blaa huppari

blaa huppari

tyyliblogi

Ai niin, muistattekos vielä, kun olen postannut tästä hupparista aikaisemminkin? Pojilta löytyy tämä sama huppari minttuna ja tuo väri on kyllä aivan ihana!

Jos teilläkin on käynyt kesän aikana kutistaja lasten vaatekaapissa, niin uutta sopivampaa syysvaatetta kannattaa hankkia jemmaan, kun alet on vielä käynnissä! Tätä hupparia löytyy 74/80 koosta aina siihen 146/152 kokoon, mutta kantsii olla nopea, jos jokin tietty väri tai koko on mielessä. Kurkkaa Tuutilullan kaikki aletuotteet täältä.

vimma tuutilulla

Mitäs tykkäsitte rennosta asusta ja tuosta hupparista?