MAAILMAN MUKAVIMMAT LAKANAT!

perheblogi

Joskus vuosia sitten valitsin lakanani sen perusteella, että ne on nätit. Ihan hyvä kriteeri joo, ja edelleenkin tykkään, että lakanat ovat kauniit, mutta vaatimuslistalla on kyllä nykyisin aika monta muutakin juttua. Sen lisäksi, että lakanoiden täytyy näyttää kivalle, täytyy niiden myös tuntua mukavalle. Materiaalin täytyy olla laadukasta (ei hiostavaa keinokuitua!) ja koon tuplapeittoon sopiva. Niin ja olisi myös hyvä, että lakana pysyy hyvin paikallaan, sillä inhoan sitä, kun peitto lakanan sisällä liikkuu ja jäljelle jää vain ruttuinen kasa pussilakanaa.

Pitkään olen suosinut pellavalakanoita, sillä ne ovat täyttäneet kaikki mun vaativat lakanakriteerit, mutta nyt olen löytänyt uuden lempparin!

ellos marimekko

ellos alekoodi

ellos alekoodi

Marimekon trikoolakanoista* olen kuullut niin paljon hehkutusta, että uteliaisuus voitti, ja tilasin meille sellaiset Ellokselta, jonne on ihan hiljattain tullut myös Marimekon tuotteita. Tällä hetkellä nuo pussilakanat taitaa olla Ellokselta loppu (niitä varmaan tulee taas myöhemmin lisää), mutta tyynyliinoja löytyy tälläkin hetkellä tässä kahdessa värissä.

Nämä lakanat on aivan iiihanan pehmeät, niin mukavan tuntuiset, ettei sängystä malttaisi nousta ollenkaan. Kauniit lakanat (siitäkin plussaa, sillä olen aika laiska päiväpeiton käyttäjä), jotka myös tuntuu ihanalle. En yhtään ihmettele, että nämä ovat monen muunkin suosikit!

Ja sitten vielä kiva alekoodi Ellokselle (joka ei valitettavasti käy Marimekon tuotteisiin, mutta muihin merkkituotteisiin käy).

Koodilla: 365404 saa -30% alennusta tilauksen kalleimmasta tuotteesta!
Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiileitä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Koodi on voimassa 30.7.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.
Koodi käy siis myös merkkituotteisiin (ei Odd Molly, Vagabond, UGG, Morris, Marimekko), joten kannattaa hyödyntää tuota koodia. Meillä on edessä ainakin välikausikenkien ostoa ja muuta sellaista syksyä varten.

Kannattaa muuten kurkata samalla alet, tällä hetkellä tuolla Elloksen sivuilla näyttäisi olevan voimassa -25% alennus vaatteista ja kengistä, ja tuon alen saa jo valmiiksi alennetuista tuotteista!

Niin ja Adidakselle oli tullut kaikkea ihanaa, tuo mustavalkoinen kukkareppu mulla onkin, mutta vitsit miten söpö on tuo toinen reppu, ja ihanat nuo tennarit! Näistäkin saa sen -30%, jos kyseessä on tilauksen kallein tuote ja muistaa syöttää tuon koodin 365404.

adidas alekoodi

ellos sisustus

Minkäslaiset teidän lakanalempparit on?

Sisältää mainoslinkkejä
*Saatu Ellokselta