HEI HEI HEINÄKUU!

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perhelifestyle

perhelifestyle

perheblogi

lifestyleblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

En voi käsittää, että tänään on elokuun ensimmäinen päivä. Siis elokuun!

Siihen nähden, että tämä kesä on ollut khyyylmä, on kameran muistikortille tallentunut kovin aurinkoisia ja lämpöisen näköisiä kuvia. Jännästi sitä on tullut lähdettyä liikenteeseen niinä kauniina kesäpäivinä, ja ne kylmät sadepäivät ollaan istuttu sisällä lajittelemassa legoja. Kesällä ollaan matkustettu autolla kotiseudulla ja seilattu laivalla naapurimaahan. Ollaan istuttu pupukahvilan lattialla pirtelöitä pillistä imien ja syötetty eläinpuistossa aasille heinää. Ollaan syöty sormet tahmeina hattaraa ja kiljuttu ja kikatettu huvipuiston hurjissa laitteissa. Ollaan syöty mansikoita suoraan pellosta ja menty ihan liian myöhään nukkumaan. Ollaan katsottu Netflixiä, pidetty leffailtoja, ja pyöräilty kypärät keikkuen syömään eväitä puistoon. Niin ja rannallekin ollaan kerran ehditty kastelemaan varpaat jääkylmään järviveteen, vaikka yhtään hellepäivää ei tänä kesänä tainnutkaan olla.

Voisin nauttia hitaista aamuista ja ihanasta aikatauluttomuudesta vielä pidempäänkin, mutta toisaalta odotan jo hassun paljon ensi viikolla alkavaa arkeakin. Onneksi kesää on vielä jäljellä, vaikka arki aikatauluineen alkaakin ihan pian!

Mukavaa elokuun ensimmäistä!