LOUNASTREFFIOIVALLUS JA YSTÄVÄMYYNTIMUISTUTUS

perheblogi

Ennen lasten viime viikolla alkaneita hoitokuvioita (päiväkoti ja eskari) meidän arki on ollut ajoittan melko hektistä. Kun hoidettavana on ollut sen perus lapsiperhearkirumban lisäksi yritys ja siihen liittyvät työt, eikä sukulaisista kaukana asuvana tukiverkostoja ole apuna, on arkeen haettu helpotusta sitten muulla tavoin. Olen sitä mieltä, ettei elämästä kannata tehdä liian raskasta, vaan arkikin saa olla hauskaa! Yksi meidän arjen keventäjistä on ollut ravintoloissa syödyt lounaat. Olen meidän perheen kokkausvastaava, jonka loihdittavana on ollut niin aamupala, lounas, välipala, päivällinen, kuin iltapalakin, joten arvatkaas onko munkin mielestä ollut kiva istua välillä valmiiseen pöytään. Sitä paitsi onhan lounaalla käynti paljon muutakin, kuin mahan täytettä, se on perheen yhteistä aikaa ja pikkuriikkinen irtiotto päivän arkitouhuista. Ja jos lapsiperheenä mielii syödä ulkona, on lounaalla käyminen myös edullisin vaihtoehto, koska lapset syövät silloin yleensä muutamalla eurolla, alle kolmevuotiaat monessa paikassa jopa ilmaiseksi.

Nyt uuden arjen edessä vähän haikein mielin olinkin luopumassa näistä koko perheen yhteisistä ulkona syödyistä arkilounaista, kunnes laskin nopeasti yhteen yksi plus yksi, ja sain vastauksesti jotain kutkuttavan kivaa. Nyt meillä olisi mahdollisuus käydä lounailla miehen kanssa kahdestaan! Me ei olla saatu aikaiseksi koskaan hommata mitään lastenhoitajaa, koska tykätään tehdä asioita yhdessä perheenä, mutta en kiellä, etteikö kahdenkeskiset hetket tulisi nekin tarpeeseen.

Tällä viikolla ei työkiireiden takia lounaille ehditä, ja ensi viikko lounastellaan koko perheen voimin Hollannissa (Jee!), mutta sen jälkeen kyllä taidetaan ottaa viikottaiseksi tavaksi käydä kahdestaan lounastreffeillä. Joo, kuulostaa hyvälle suunnitelmalle!

Ja sitten vielä pieni muistutus House of Brandonin Ystävämyynneistä, jotka ovat siis tänään vipaa päivää! Ystävämyynneistä löytyy syksyn uutuuksia huippuedullisin hinnoin, joten käykää ihmeessä kurkkaamassa, sillä vielä tänään ehtii tilata täydennystä vaatekaappiin mukavilla alehinnoilla.

House of Brandonille onkin tullut tosi kivasti kaikkea uutta syksyistä, esimerkiksi näissä kuvissa näkyvät Vilan ihanan pehmoinen neuletakki*, sekä miehen Superdryn hauska tuplavetoketjullinen huppari* löytyvät House of Brandonin uutuuksista.

muotiblogi

house of brandon

perheblogi

house of brandon

perheblogi

tyyliblogi

Aurinkoista uutta viikkoa!

Psst… Pysykäähän kuulolla, sillä huomenna on Karkkipurkin lukijoille pieni ennakkokurkistus ensi viikolla julkaistavaan Blaan AW17 mallistoon. Iiiik, en malttaisi odottaa!

*Saatu House of Brandonilta
Sisältää mainoslinkkejä