BLAA AW17 – KURKISTUS IHANAAN MALLISTOON

blaa aw17

Jokos olisi aika kurkistaa, miltä kotimaisen Blaan AW17 mallisto näyttää? Joo!
Mä en ainakaan malta nyt odottaa pidempään (koska mallisto on i-h-a-n-a), vaan innosta täristen esittelen nyt yhdet meidän lempparit Blaan AW17 mallistosta.

Tänä syksynä lastenvaatemallistoista löytyy paljon mustaa, ja mustaa on myös Blaan uudessa mallistossa. Tykkään pukea lapsia hauskoihin ja leikkisiin kuoseihin, mutta en yleensä päästä varpaisiin, vaan kaipaan kuosien seuraksi hillittyä yksiväristä. Mustaa on välillä ollut tosi vaikea löytää, mutta nyt sitä onneksi saa, ja vielä superlaadukkaista materiaaleista tunnetulta kotimaiselta merkiltä. Huippua!

Omat lempparini tästä mallistosta onkin nämä coolit mustat ja harmaat vaatteet, mutta myös kauniit syksyn sävyt, joita mallistosta myös löytyy. Kyllä, mallistosta löytyy myös väriä, joten pelkkää mustaa ja harmaata ei suinkaan ole luvassa, vaikka sitä mallistosta paljon löytyykin.

blaa lastenvaatteet

lastenvaateblogi

lastenvaatteet blogi

perheblogi lastenvaatteet

Isommalla pojalla on Dallas Pocket Shirt (joka on muuten ihan uusi malli!) hauskassa Eyes kuosissa. Alaosana on meidän pitkäaikaiset lempparit, Valletta Baggyt, joiden kapeahko malli on aivan täydellinen. Mun mielestä sellaisista leveälahkeisista collegehousuista (joita useinmieten on tarjolla) tulee vähän sellainen kotihousufiilis, mutta näitä housuja kelpaa pitää vaikka siistimmässäkin menossa. Vallettaa tulee tässä mallistossa tämän mustan lisäksi myös harmaana, ja kauniissa syksyisissä sävyissä.

Pienemmällä pojalla on Dallas Pocket Shirt yksivärisenä harmaana, jonka hauskana yksityiskohtana on mustat taskut. Alaosana on Paris leggingsit ihanassa Snow Dots kuosissa. Tuo Snow Dots on mun mielestä tosi kaunis, ja siitä on tulossa leggareiden lisäksi myös paitaa ja mekkoa.

Materiaaleina tuttuun tapaan Blaan vaatteissa on superlaadukas ja pehmoinen luomupuuvilla. Mulle on tosi tärkeää, että lastenvaatteet ovat mukavan tuntuisia päällä, niin materiaalien kuin mallienkin puolesta, mutta tärkeää on myös se, että vaatteet kestävät käyttöä ja pesua. Meillä merkin vaatteet ovat todella ahkerassa päivittäisessä käytössä, ja nämä todellakin kestävät siisteinä sisarukselta toiselle.

blaa

lastenvaatteet

lastenvaateblogi

blaa

Mitoituksesta sen verran, että vaatteista kannattaa valita se koko, mikä vastaa lapsen todellista pituutta. Mitoitus on siis pikkuisen reilua, mutta vaatteissa on hyvät säätöominaisuudet, jolloin vaatteet ovat myös pitkäikäisiä.

Meillä esimerkiksi pienempi poika on alle metrin mittainen, ja käyttää Blaan vaatteista nyt kokoa 98/104. Tuo koko on justiin sopivan reilu, että se menee pitkään (edellinen koko meillä oli käytössä ainakin vuoden!), mutta loistavien säätöominaisuuksien ja vaatteiden kapeahkon mallin vuoksi vaatteet ovat oikean kokoisia jo nyt.

Isompi poika taas on varmaankin 115cm paikkeilla, tai vähän pidempi, ja käyttää pääasiassa kokoa 110/116.

Blaan vaatteissa on aivan nerokkaat leikkaukset ja loistavat säätöominaisuudet, jolloin vaatteet ovat todellakin pitkäikäisiä. Vaatteista löytyy pitkät käännettävät resorit, housujen vyötäröltä kuminauhakiristys, ja malliltaan vaatteet ovat melko kapeita. Kasvunvara on siis mietitty vaatteisiin jo valmiiksi, eikä sitä tarvitse erikseen huomioida vaatetta ostaessa.

blaa

blaa aw 17

Blaan AW17 mallisto julkaistaan tiistaina 22.8. klo 9, joten laittakaahan päivämäärä jo mieleen (ja osoite kirjanmerkkeihin), sillä vaikka Tuutilullaan onkin tulossa tosi kattava valikoima Blaan uutuuksia, veikkaan, että suosituimmista malleista myydään koot nopeasti loppuun. Ennen tiistaita kurkistellaan vielä vähän lisääkin tuohon tulevaan mallistoon, joten pysykäähän kuulolla!

Mitäs tykkäsitte poikien asuista?