NETFLIX-VINKKI – OZARK

Kuinkas moni kaipaa näin syksyn tullen jotain uutta kivaa sarjaa, johon koukuttua?

Tällä viikolla tulee Netflixiin Narcosin kolmas tuotantokausi, jota ainakin mä aion tapittaa iltaisin, mutta ihan justiin saatiin päätökseen yksi loppukesän Netflix-koukutus, Ozark.

ozark

Ozark kertoo chicagolaisesta perheestä, jonka isä Marty, on ahneuksissaan ajautunut sijoitusneuvojan töiden ohessa pesemään rahaa Meksikon toiseksi suurimmalle huumekartellille. Rahaa huumepiireissä liikkuu paljon, niin paljon, ettei sitä voida edes laskea tavallisesti, vaan raha punnitaan. Tuota punnitusjuttua Martyn kollega käyttääkin hyväkseen, ja saa sen avulla varastettua huumekartellilta useita miljoonia dollareita. Huumekartelli toki huomaa rahojen puuttumisen, ja tämän takia Martyn kollega pääsee hengestään. Hengenlähtö on lähellä Martyllakin, kunnes hän hätäpäissään uskottelee pomolleen omaavansa loistavan suunnitelman, jonka avulla rahaa voisi pestä entistäkin enemmän ja nopeammin.

Marty muuttaisi perheineen Ozarkvuorille, jossa olisi suurkaupunkia vähemmän viranomaisia rahanpesun jäljillä. Niin Marty saa pitää henkensä, jos vain onnistuu pesemään rahaa lupaustensa mukaisesti. Tietenkään Ozarkvuorilla rahanpesu ei todellisuudessa suju ihan niin leikiten, mitä Marty pomolleen uskotteli. Tuppukylässä on riesana paikallisten pikkurikollisten lisäksi oma huumeporukka, ja Martyn touhuja seuraa kartellin palkkamurhaajan lisäksi myös FBI-agentti.

Vaikka sarja tuntuikin välillä etenevän vähän turhan verkkaisesti, koukutti tämä silti, ja loppua kohden kävi niin jännäksikin, etten malttaisi odottaa seuraavaa kautta!

ozark

Mitkäs teidän Netflix lemppareita on?