IIK, MIKÄ MEKKO!

blaa eyes

Puin tänään päälleni niiiin ihanan mekon, että halusin tulla heti vinkkaamaan tästä teillekin!

Viime viikolla julkaistuun Blaan AW17 mallistoon saatiin vähän täydennystä, kun myyntiin on eilen tullut vielä viimeiset syysmalliston tuotteet. Valikoima täydentyi lasten supersuosituilla Budapest collegetakeilla ja useilla jumpsuiteilla, mutta myös naistenvaatteisiin tuli kivoja täydennyksiä. Niin, ja valikoimaan tuli myös ensimmäinen Blaan vaate miehille!

Mun mielestä tämä Eyes -kuosi oli tosi kiva jo niissä viime viikolla julkaistuissa lastenvaatteissa, mutta tähän naisten Halla-mekkoon tämä sopii kyllä aivan ihanasti! Samaa kuosia löytyy myös leggareista, jos tykkää mieluummin pukea yläosaan yksiväristä, ja kuvioita sitten alaosaan. Kummin vain, ihania nämä on!

Mekko on tietenkin tuuttuun Blaan tyyliin ihanan pehmoinen ja supermukava päällä, ja laatuhan näissä on ihan huikea. Mä tykkään tällaisista monikäyttöisistä vaatteista, joita asusteita vaihtamalla saa muunneltua ihanan rennoksi asuksi, tai sitten siistimpään menoon sopivammaksi. Yleensä tykkään hiihdellä rennosti tennareissa, mutta tähän mekkoon sopii mun mielestä kyllä ihan täydellisesti nahkaiset nilkkurit, joten napattiin tänään kuvat näillä kengillä. Ja onhan tuo kokonaisuus nilkkureilla tietenkin ihan eri näköinen, kuin jos jalassa olisi tennarit.

Tuutilullassa on muuten vielä ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin ja superhyvä valikoima Blaan tuotteita, joten käykäähän kurkkaamassa kaikki uutuudet! Naistenvaatteista pitkähihainen Snow Balls mekko myytiin viime viikolla hujauksessa loppuun, ja veikkaanpa, että tämä mekko on seuraava hitti, joten kannattaa napata nopskaa omansa, kun kokoja vielä löytyy hyvin! Niin ja kokohommia pohtiville sanoisin, että mekko vastaa hyvin kokoaan, mutta jos pohtii kahden koon välissä, niin silloin kannattaa valita se pienempi koko.

blaa eyes

blaa halla

blaa halla

blaa halla

Mitäs tykkäsitte asusta?