SAMISTELUASUT BLAAN TÄMÄN VIIKON UUTUUKSISTA!

blaa smudge

Viime viikolla julkaistusta Blaan AW17 mallistosta yhdeksi suosituimmaksi kuosiksi nousi tämä hauska Smudge. Enkä kyllä yhtään ihmettele, onhan tämä aika ihana! Lasten paidoista ja leggareista on joitain kokoja vielä jäljellä, mutta osa koista on jo myyty loppuun. Tällä viikolla saatiinkin kuitenkin vielä vähän täydennystä tähän ihanaan kuosiin, kun Smudgesta tuli paidan ja leggareiden lisäksi vielä suloinen jumpsuit, sekä ihana Budapest Zipper. Niin ja naisillehan löytyy myös tästä kuosista vaatteita, joten näillä onkin hauska samistella lasten kanssa, hih!

Mun oli tietty ihan pakko saada pojillekin jotain Smudgea, ja käytiinkin eilen nappaamassa muutamat kuvat näistä uutuuksista.

lastenvaateblogi

perheblogi lastenvaatteet

perheblogi

Budapest Zipper, eli ”huputon huppari”, on yksi mun lemppareista Blaan vaatteissa. Tuota collegetakkia meillä on ollut aikaisemmistakin mallistoista, ja se on kyllä tosi kiva ja monikäyttöinen vaate. Malli siinä on mukavan kapea, ja koska collegetakissa ei ole huppua, on se mukava pukea vaikka välikerrokseksi takin alle syksyllä ja talvella. Meillä ainakin on kerrospukeutuminen jo aloitettu, ja collegetakit on jo kovassa käytössä.

Meillä Veikko käyttää Blaan vaatteista kokoa 110/116 (lapsi on varmaankin 115cm paikkeilla), mutta tästä Budapest Zipperistä lapsi halusi itse jo seuraavan koon, kun soviteltiin eri kokoja. 110/116 olisi kyllä ollut myös sopiva, ja varmaan vähän parempikin koko, mutta eipä tämä isompikaan nyt hullummalta näytä, vain helma jää tässä vähän pitkäksi.

Pienemmälle pojalla valitsin Smudgesta jumpsuitin, joka onkin tälle kelille justiin täydellinen vaate! Jos muuten joku mieltää jumpsuitit vain vauvojen ja taaperoiden vaatteiksi, niin vinkkaampa, että myös tällaiselle melkein kolmevuotiaalle collegehaalari on superkätevä vaatekappale.

Meillä on vielä puettu sisävaatteeksi t-paitaa ja leggareita, ja vaikka kauppaan lähtiessä on tosi näppärää kiskaista collegehaalari sisävaatteiden päälle. Lämpöisellä ilmalla tuolla kombolla voisi lähteä vaikka leikkipuistoon, mutta nyt on kyllä ollut niin kylmiä päiviä, että ollaan kiskottu jo välikausivaatteita päälle ulos lähtiessä. Tässä viikolla tuli vielä muutamia uusia jumpsuiteja Blaan AW17 mallistoon, joten jumpsuiteja löytyy nyt tosi kiva valikoima!

Näissä kuvissa jumpsuit on kokoa 86/92, ja lapsella on mittaa varmaankin 95cm paikkeilla. Tästä ei nyt sovitettu isompaa kokoa, mutta luulen, että seuraavakin koko olisi ollut hyvä hihan- ja lahkeensuita kääntämällä, lapsi kun on pituutensa puolesta nyt justiin kahden koon välissä. Blaan vaatteiden kokohommia miettiville muistuttelen, että merkin vaatteista kannattaa valita se koko, joka on lähinnä lapsen todellista pituutta, sillä kasvunvara on mietitty vaatteisiin jo valmiiksi, eikä sitä tarvitse ottaa huomioon vaatetta ostaessa.

Niin ja sitten vielä muistutuksena, että Tuutilullassa on vielä hetken aikaa ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin, ja näistä Blaan vaatteista löytyy aivan loistava valikoima! Käykäähän kurkkaamassa koko valikoima täältä.

lastenvaatteet blogi

lastenvaatteet blaa

lastenvaatteet

perheblogi blaa

Mitäs tykkäsitte asuista?