BALLOT 9-V – SYNTTÄRIHUMUA JA MISTÄ KAIKKI ALKOI

ballot ideapark

Postaus sisältää loistavia alennus- ja arvontavinkkejä!

Kun meidän esikoinen syntyi kuusi vuotta sitten, en tiennyt lastenvaatteista mitään. En tiennyt kannattaako vauvalle pukea farkut vai potkuhousut, tai tarvitseeko vauva kenkiä, vai olisiko tossut kätevämmät (puin farkut ja kengät ja vaihdoin ne myöhemmin potkuhousuihin ja tossuihin, hah!), enkä varsinkaan tiennyt mitään lastenvaatemerkeistä. Rakastin kuitenkin kauniita lastenvaatteita, ja niitä olikin kertynyt iso lipastollinen jo ennen vauvan syntymää. Eräänä päivänä, kun olin etsimässä jälleen kerraan edellisestä vaatekoosta ulos putkahtaneelle lapselle uusia vaatteita, törmäsin Ideaparkissa Ballotiin, jonka valikoima oli ihan toista, mihin olin ketjuliikkeissä tottunut. Myymälä oli täynnä iloisia ja sopivan lapsekkaita kuoseja. Vaatteita, joiden ulkonäköön ihastuin heti, mutta joiden laatuun käytön myötä rakastuin. Huomasin myös pian, ettei atoopikko saakaan kuivia läiskiä ihoonsa, jos lapsi puetaan luomupuuvillaan! Niin hurahdin lasten merkkivaatteisiin.

Itse tutustuin Ballotiin kuusi vuotta sitten, kun tulin äidiksi, mutta lastenvaateliike on ollut Ideaparkissa jo paljon pidempään! Yhdeksän vuotta sitten lehti- ja mainosgraafikkona työskennellyt Minna Linna kaipasi alan vaihtoa, ja halusi tarjota ihmisille mahdollisuuden ostaa käytettyjä lastenvaatteita kauppakeskuksesta. Niin sai alkunsa Ballot, jonka tiloista haukkasi aluksi ison osan käytettyjen lastenvaatteiden osasto.

Noina vuosina lastenvaateala muuttui nopeasti, eikä ollut vielä valmis sen kaltaiseen kierrätykseen. Käytettyjen lastenvaatteiden kauppa osoittautui myös hankalaksi ylläpitää, ja siitä luovuttiin kokonaan kolmisen vuotta sitten. Ekologinen ajattelu kaiken taustalla ei kuitenkaan unohtunut, vaan Ballot keskittyy nyt ekologisiin pienmerkkeihin, ja valikoimaa pidetään sen suhteen ajan tasalla herkällä korvalla.

Pienestä lastenvaateliikkeestä isoksi merkkivaatemyymäläksi kasvaneessa Ballotissa häärää tällä hetkellä Minnan lisäksi iloinen naistiimi, taustalla on joukko ihania äitejä, jotka palvelevat niin myymälässä, kuin verkkokaupankin puolella.

ballot ideapark

ballot lastenvaatteet

ballot ideapark

ballot

Koska itse olen tottunut, että lasten merkkivaatteita pääsee hypistelemään koska vain tuohon ihan lähelle Ideaparkiin, en ollut tullutkaan ajatelleeksi, ettei näitä lasten merkkivaatemyymälöitä oikeastaan olekaan Suomessa kovin montaa. Suuri osa merkkivaatteista myydään verkkokaupoista, ja kivijalkaliikkeitä on vähemmän, varsinkin niitä, jotka ovat erikoistuneet merkkivaatteisiin näin laajalla valikoimalla.

Ballotin myymälä on pullollaan (siis ihan kirjaimellisesti!) ihania lastenvaatteita, eikä myymälästä tosiaankaan tarvitse lähteä tyhjin käsin, hih. Brändivalikoimasta löytyy mm. kotimaiset Blaa!, Gugguu, Papu, Metsola, Mainio, ja ulkomaisista merkeistä mm. Mini Rodini, Molo, Gray Label, Tiny Cottons, Beau Hudson ja paljon muuta! Mukana on myös ainakin mulle vähän tuntemattomampiakin merkkejä, kuten vaikka D-XEL, jolta löytyy koululaisille mukavan simppeleitä ja tyylikkäitä vaatteita kohtuuhintaan.

Vaikka lastenvaatemaailma olikin vienyt Ballotin perustaneen Minnan mukanaan, alkoi hän vuonna 2012 kaivata graafisen suunnittelijan töitä, ja alkoi tehdä suomalaiselle lastenvaatemerkille puhtaaksipiirtotöitä, jossa yhdistyi mukavasti sekä lastenvaatteet, että graafisen suunnittelijan työt. Silloin Minna oppi alaa, ja ymmärsi myös, että haluaa perustaa oman lastenvaatemerkin, ja suunnitella omia kuosejaan. Niin syntyi uusi kotimainen lastenvaatemerkki Blaa!, joka on tällä hetkellä yksi kuumimmista nimistä kotimaisen lastenvaatebuumin kärjessä!

ballot ideapark

ballot

ballot ideapark

Yhdeksän vuotta täyttävä Ballot juhlii tämän viikon ajan syntymäpäiviään, ja juhlahumua löytyy niin myymälästä, kuin verkkokaupastakin.

Myymälässä on maanantaista keskiviikkoon kaikki normaalihintaiset tuotteet, ota kolme, yhdestä -20%. Loppuviikosta (to-su) kaikki Blaa! -tuotteet osta yli 50 eurolla, saat 10 euroa alennusta. Viikonloppuna (pe-su) on erä Mini Rodinin tuotteita -20% ja Vimman tuotteita -40%. Myös tasarahatarjouksia on luvassa, ja viikonloppuna myymässä on tarjolla herkkuja, ilmapalloja ja synttärihumua!

Nyt siis kannattaa lähteä vaikka kauempaakin ajelemaan Ideaparkin Ballotiin, ja tuolla Ideaparkissa muuten saa kulumaan vaikka koko päivän, sillä sieltä löytyy myös mm. sisähuvipuisto ja tietenkin loistava valikoima kahviloita ja ravintoloita!

Ballotin verkkokaupassa on synttäriviikon ajan (ma-su) ilmainen toimitus, ja luvassa on mukavia aleja vaihtuvasti 10-40% välillä eri tuoteryhmissä, myös uutuuksissa!

Synttärihulinoita juhlitaan myös mukavin arvonnoin, Ballotin Instagramissa on käynnissä arvonta, jossa voi voittaa Mini Rodinin Pico-takin tai haalarin, ja Karkkipurkin Instagramista löytyy kiva arvonta, jossa palkintona on 50 euron lahjakortti Ballotiin!

ballot verkkokauppa

ballot lastenvaatteet

lastenvaateblogi

lastenvaatteet blogi

ballot

ballot

ballot

ballot

Onko Ballot tuttu juttu, vai ihan uusi tuttavuus?

Yhteistyössä Ballot