YRITTÄMISESSÄ PARASTA ON AINAKIN…

Enpä ollut kuullutkaan yrittäjän päivästä, ja kun mun Facebook feedi on tänään täyttynyt kaikenlaisista yrittäjän päivään liittyvistä päivityksistä, luulin jo, että se on jokin justiin lanseerattu uusi juttu. Mutta mitä vielä, pikainen googlaus kertoi, että tuota merkkipäivää on vietetty jo 20 vuotta, sillä ensimmäisen kerran yrittäjän päivää on juhlittu vuonna 1997.

Olen ollut kuusitoista vuotta yrittäjänä, mikä kuulostaa kyllä hirmuisen pitkälle ajalle! Tällä hetkellä mulla on yrityshommissa ihan paras kombo, sillä yritys pitää sisällään sekä superkivan työn, että harrastuksen, Tuutilullan ja tämän blogin. Enpä voisi kivempaa kuvitellakaan!

Yrittämisessä parasta on ainakin…

Se, että voi luoda itselleen juuri sellaisen työpaikan, kuin haluaa. Harvoinpa sitä muuten saa juuri itselleen räätälöidyn työpaikan!

Se, että voi toteuttaa omia unelmiaan. Kun pari vuotta sitten aloin haaveilla suloisesta nettikaupasta, jossa myytäisiin ihania lastenhuoneisiin sopivia juttuja ja lastenvaatteita, ei mennyt kauaakaan, kun huomasin nakuttelevani iltaisin tietokoneen näppistä, ja rakentavani uutta nettikauppaa. Ja onnekseni kaupan avaamisesta ei mennyt enää kauaa siihen, että voitiin luopua meidän toisesta liiketoiminnasta, eri alan verkkokaupasta, ja sain keskittyä vain Tuutilullaan, josta olin superinnoissani!

Vapaus. Tämä on kyllä varmasti parhain juttu, enkä tästä osaisi luopua. Vapaus päättää omista työajoistaan ja työnkuvastaan. Vapaus ottaa yllärivapaapäivä keskelle viikkoa (kunhan nyt vain useimmiten tekee töitä…) ja vapaus päättää ihan kaikesta.

Koska mä halusin hoitaa meidän poikia mahdollisimman pitkään kotona, on yksi parhaimmista puolista yrittäjänä ollut se, että olen voinut työskennellä kotona. Kun töitä on voinut paiskia kotona päikkäriaikaan ja iltaisin lasten mentyä nukkumaan, on ollut mahdollista pitää lapset kotihoidossa pitkään. Tätä jaksaa aikansa, mutta täytyy myöntää, että en enää jaksaisi joka ilta aloittaa työpäivää muiden mentyä nukkumaan, joten tällä hetkellä olen iloinen lasten syksyllä alkaneista hoitokuvioista.

Letter board

Ps. Letter Board kirjaintaulujuja löytyy Tuutilullasta, ja tällä hetkellä kaikkiin tilauksiin saa ilmaisen toimituksen!

Onkos siellä muita yrittäjiä, tai omasta yrityksestä haaveilevia?