MITÄ JALKOIHIN TENNARIKAUDEN JÄLKEEN?

timberland house of brandon

Postaus sisältää loistavan alekoodin!

Tiedätte varmaan, että rakastan rentoja asuja ja tykkään kulkea huolettomasti tennareissa. Mutta mitä ihmettä sujauttaa jalkoihin, kun tennarikausi alkaa olla loppusuoralla? Kaapista löytyy kyllä nahkaiset nilkkurit (ja sitkeimmät sissit tallustavat toki tennareissa vaikka lumipyryssä), mutta olen kaivannut jotain rennompaa vaihtoehtoa niille kiilakorkonilkkureille, jotain mukavan rentoa kenkäparia korvaamaan huolettomat tennarit.

Parasta tietenkin olisi, että kengät palvelisivat mahdollisimman monessa tilanteessa, niin kaupungilla, kuin leikkipuistossakin, aivan kuten ne tennaritkin. Syksyä ja tulevaa talvea varten toivoisin kengiltä myös vedenpitävyyttä, sillä jo nyt yön jäljiltä kostea nurmikko kastelee lenkkarit hetkessä.

Ja tiedättekös, tässä on justiin sellaiset kengät, mitkä vastaavat niitä mun toiveita. 100% vedenpitävät, nahkaiset Timberlandin nilkkurit!

House of Brandonille oli tullut Timberlandin kenkiä mukava valikoima, ja sain valita ihanasta värisuorasta oman lemppariparini. Keltaiset Timberlandit ovat toki ihan klassikot, ja aikas ihanat olisivat olleet myös suloisen pinkit, aina toimivat mustat tai tyylikkään valkoiset kengät, mutta päädyin kuitenkin näihin ruskeisiin, joihin rakastuin ensisilmäyksellä! Niin ja tämän klassikkomallin lisäksi Timberlandin kenkiä löytyy myös koroilla, jos matalilla kengillä tallustaminen ei ole oma juttu.

timberland

perheblogiTakki Only // Huivi Mulberry // Paita Makia // Housut Vila // Kengät Timberland

Koska kengät ovat täysin nahkaiset (päällinen, sisäpuoli ja pohjallinen ovat nahkaa, ulkopohja kulutusta kestävää kumia), voi kengiltä odottaa vuosien käyttöikää oikein huollettuna!

Kun kenkiin tulee tahroja, tai ne ovat muuten nuhruisen näköiset, poistetaan kengistä nauhat, kääritään hihat ylös ja puunataan kengät puhtaiksi. Ensin harjataan kuivalla harjalla kaikki irtoava lika kengistä pois. Sen jälkeen kenkiin levitetään nupukkinahkalle tarkoitettua puhdistusainetta kuivalla nukkaamattomalla liinalla. Lopuksi kengät vielä harjataan nupukkiharjalla ja käsitellään nupukkinahkalle tarkoitetulla suoja-aineella.

Jo ihan uudetkin kengät kannattaa käsitellä nupukkinahkalle tarkoitetulla suoja-aineella, jos ei vielä nyt syksyn kuivina päivinä, niin viimeistään ennen loskakauden alkua.

timberland

timberland house of brandon

tyyliblogi

Nämä kengät on kyllä ihanan monikäyttöiset! Kengät sopivat tosi hyvin farkkujen kanssa, mutta testasin näitä myös leggareitten ja mekon kanssa, ja sain aika kivan asun aikaan silläkin yhdistelmällä. Näillä voi kipittää kaupungilla, mutta vedenpitävät ja laadukkaat kengät käyvät hyvin myös vaikka metsäpolulla tarpomiseen. Niin ja nämä talvikäyttöön tarkoitetut kengät voi kyllä ottaa hyvin käyttöön jo nyt lämpöisinä syyspäivinä, enkä näitä kyllä malttaisikaan jemmailla kaappiin odottamaan. Ai niin, kokohommista vielä sen verran, että kengät vastaavat kokoaan, tai ovat pikkuisen naftit. Itse käytän 37 ja 38 koon kenkiä, ja näistä koko 38 on justiin sopiva. Jos siis pohdit kahden koon välissä, niin kannattaa sillon valita se isompi.

Sain teille jaettavaksi näihin kivan alekoodin, sillä kaikista Timberlandin kengistä lähtee mukavat -15% hinnasta pois käyttämällä koodia: TMBLND15

Tuo koodi on voimassa 1.10. asti, mutta kannattaa tietty käydä kurkkimassa valikoimaa heti, kun kokoja näyttäisi olevan vielä kaikista väreistä hyvin jäljellä! Ja tiesittehän, että House of Brandonilla ostokset kerryttävät bonusta, jotka muuttuvat rahanarvoiseksi eduksi uusia tilauksia tehdessä! Timberlandin kengät löydät täältä.

timberland alekoodi

timberland alekoodi

Jokos teillä on syksyn kenkäasiat kunnossa?

*Kengät saatu
Sisältää mainoslinkkejä