YKSI IHANA ASU JA TOSI MONTA ALEVINKKIÄ!

kukukid

Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu! Ennen kuin riennetään tuonne ihanan kirpakkaan syyssäähän nauttimaan auringonpaisteesta, tulin kertomaan kivoista alevinkeistä ja tästä ihanasta asusta.

Tuutilullaan tuli aivan hiljattain pieni erä Kukukidin uutuuksia, ja koko asu onkin tältä hauskalta puolalaismerkiltä. Supersuosittu dinohuppari tuli tällä kertaa kauniina syksyisen keltaisena, ja tuo huppari onkin ihan mun lemppari, samoin, kuin mallistosta löytyvä ihana musta bomber. Lapsi itse tykkäsi tosi paljon noista mustista baggyhousuista, joissa on samoja avaruuskoiria, kuin bombertakissakin.

Näistä Kukukidin uutuuksista saa nyt -15% alen koodilla: KK1522 (vomassa ma 25.9. asti), mutta kurkkaa tuosta alempaa myös muut loistava alevinkin!

Ai niin, Kukukidin mitoituksesta sen verran, että vastaavat mielestäni hyvin kokoaan. Näissä kuvissa lapsi on 117cm pitkä, ja vaatteet kokoa 122/128.

kukukid

kukukid

kukukid

Ja sitten niitä alevinkkejä!

Tuutilullaan on viikonlopun aikana syyspuhuri lennättänyt viisi tosi kivaa alekoodia! Kampanja loppuu tuolla verkkokaupan puolella nyt sunnuntaina, mutta blogini lukijoille koodit ovat voimassa maanantaihin 25.9. asti!

Kukukidin uutuudet -15% koodilla: KK1522

Blaan uutuudet -15% koodilla: BL1522

bObles -10% koodilla: BB1022

Vimma (ei letit) -25% koodilla: VM2522

Play & Go lelupussit -25% koodilla: PG2522

Nämä siis voimassa maanantaihin 25.9. asti, joten kantsii käydä nopeasti hyödyntämässä koodit!

Elloksella on tällä hetkellä kaikki lastenvaatteet ja -kengät -25% alessa, ja tuo koskee myös merkkituotteita! Aleen ei tarvitse mitään koodia, vaan alehinnat tulevat näkyviin sitten kassalla. Esim. nämä tämän postauksen kuvissa näkyvät syksyyn sopivat Adidaksen varsitennarit löytyy pikkuisille täältä ja isommille täältä, ja näistäkin saa nyt tuon -25% alen!

House of Brandonilla alkoi tänään Mid Season Sale, joten jos omasta vaatekaapista puuttuu syys- tai talvikamppeita, niin kannataa kurkata tuo ale. Mistään edelliskauden alesta ei ole kyse, vaan aleosastolta löytyy paljon tämän syksyn uutuuksia!

kukukid

kukukid

lastenvaateblogi

Mukavaa sunnuntaita!

Sisältää mainoslinkkejä