VIIME VIIKON HYVIKSET JA PAHIKSET

perhelifestyle

Viime viikon pahikset:

Postilaatikkoon tipahtanut ylinopeussakko. Toki jotain tämän tyyppistä kirjettä osasin odottaakin, kun kamera räpsähti kesken rauhallisen köröttelyn, mutta vähän kuitenkin toivoin, että olisi välähdellyt ihan muuten vain. Varsinkin, kun luulin ajavani ihan nopeusrajoitusten mukaan, pöh.

Viheliäinen sokeri. Muistatteko, kun jätin viime vuoden keväällä sokerin ruokavalioistani? Noh, tuo ärsyttävä makea koukuttaja on hivuttautunut pikkuhiljaa takaisin mun elämään, ja nyt kärsin TAAS jäätävästä makeanhimosta! Lupailin jossain vaiheessa (siis silloin, kun elin vielä sokerittomasti) vinkkejä aloittaa sokeriton elämään, ja ehkäpä nyt olisi vihdoin aika toteuttaa tuo postaus ja ottaa omista aikaisemmin kokeilluista vinkeistä oppia!

Mahalaukun tähystys. Yyh, kyllä. Ja joo, letkun nieleminen oli justiin niin inhottavaa, miltä se kuulostaakin.

Ja ne hyvikset:

Lego Ninjago leffa. Aloitettiin Veikon kanssa viikonloppu rapistelemalla karkkipusseja elokuvateatterissa Lego Ninjagon parissa. Kuusivuotiaan mielestä leffa oli tietenkin ihan täydellinen, mutta ihan viihdyttävä se oli aikuisellekin.

Minimetsäretket. Vaikka me tykätäänkin lähteä metsään retkelle makkaroiden ja muiden eväsjuttujen kanssa, on ihan hauska joskus kipaista vain lähimetsään mustikoita mutustamaan. Kuinka virkistävää on tarpoa syksyisessä värikkäässä metsässä!

Parhaassa iässä olevat lapset. Mun mielestä kolme- ja kuusivuotiaat on vaan niin mukavan ikäisiä, kummankin kanssa voi jo puuhastella kaikkea hauskaa yhdessä ja lasten yhteisetkin puuhat sujuvat useinmiten kivasti. Enkä voi kuin muistutella itseäni nauttimaan näistä päivistä, sillä aika juoksee aivan hullua vauhtia eteenpäin, enkä saa tätä aikaa enää koskaan takaisin!

Sunnuntain munkkiretki Pyynikille. Näkötornin juurella meitä odotti kiemurteleva jono munkinnälkäisiä ihmisiä, mutta onneksi jono meni nopskaa ja pian nuoleskeltiinkin sokereita suupielistämme aurinkoisella terassilla.

Viikonloppuna saapunut uusi kesä! Siis mitä ihmettä, nytkö ne kesävaatteet saa vihdoin ottaa käyttöön? Tämä ihana kirpakka, mutta lämmin ja aurinkoinen syksy on kyllä ihan parasta. Nyt sitten skipataan se loskakausi jookos, ja mennään suoraa siihen valkeaan pakkastalveen.

Ihan huikeeet idikset! En taas kestä mitä kivaa olen työhommiin keksinyt ja nyt ärsyttävästi en tietenkään voi edes enempää tästä kertoa. Toivotaan, että mun hullut suunnitelmat toteutuu ja pääsen pian kertomaan mistä on kyse!

Tähän haluaisin lisätä vielä täydellisen syystakin, mutta se ansaitsee kyllä aivan oman postauksen. Siitä lisää siis huomenna!

lifestyleblogi

Aurinkoista uutta viikkoa!